16. Tjedan psihologije u Istri

Ovogodišnji 16. Tjedan psihologije u Hrvatskoj će se održati od 20. do 26. veljače 2023. različitim događajima i aktivnostima kolega psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva. 

Tjedan psihologije okuplja veliki broj kolegica i kolega koji su pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice, uz slogan – Čuvajmo (mentalno) zdravlje

Društvu psihologa Istre je iznimna čast najaviti više od 60 različitih aktivnosti u 7 dana, diljem Istre. To su razne radionice, predavanja, besplatna psihološka savjetovanja, okrugli stolovi, pub kviz, predstavljanje istraživanja, ali i mnogi članci u novinama te nastupi na radijskim postajama. 

Sadržaj za opću populaciju, roditelje, osobe treće životne dobi, učitelje/ice, psihologe/inje i druge stručnjak/inje: 

– više od 20 termina za besplatno psihološko savjetovanje građana i građanki (uživo i online) – 18 različitih predavanja i radionica (uživo i online) 

– više od 17 medijskih članaka i gostovanja 

– okruglistol u Poreču “Ovisnostisvakodnevnog života u novo doba: gdje smo?” – okruglistol u Puli “Psiha na tanjuru: Kako pričamo o hrani i tijelu?” 

– pub kviz u Buzetu “Psihologija svuda oko nas” 

– šetnju u Buzetu “Nordijskim hodanjem i dobrim odnosima do zdravlja i zadovoljstva” – predstavljanje istraživanja “Stavovi građana prema traženju psihološke pomoći” 

U Tjedan psihologije uključeni su i članice Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja na 12. konferenciji “Psihologija za poduzetnike“, koja se održava 23. veljače 2023. u Rijeci. 

Za sve aktivnosti potrebna je prethodna prijava pa dobro proučite priloženi program i izaberite svoju aktivnost (ili više njih). 

Zahvaljujemo svim našim članovima i članicama na angažmanu, kao i medijima koji će nas popratiti u najavama i kroz održavanje Tjedna. 

Sva događanja u 16. Tjednu psihologije besplatna su, kako za izvoditelje aktivnosti tako i za slušače/publiku. 

Odgovori

Pin It on Pinterest