Još nekoliko dana do kraja Humanitarne akcija „Lopta za djecu“

Humanitarna akcija „Lopta za djecu“ koja je započela sa 25.01. je ušla u svoju drugu polovicu. Košarkaški klub Pula 1981 kao pokretač akcije zahvaljuje svima koji su se na bilo koji način do sada uključili – svima koji su do sada već donirali, medijima koji su pomogli prenijeti informacije o akciji i pojedincima, udrugama i klubovima prijateljima koji su se uključili u prikupljanje sredstava. Veliko hvala ide MNK Stanoinvest Pula Futsal i OK Pula koji su pružili organizacijsku podršku u pokretanju akcije, te NK Istri 1961 i Fort Punta Christo koji su se priključili od samog početka.


Do sada je prikupljeno 3.800,00 € od potrebnih 5.000,00 € za nabavku potrebne opreme. Vjerujemo da ćemo uz pomoć naših sugrađana prikupiti potrebni iznos.


Donirati možete:


1) na utakmicama u obliku dobrovoljnih priloga na ulazima u sportske dvorane i terene

Ovaj vikend možete donirati na utakmici NK Istra 1961 – Osijek koja će se održati ove subote, 18.02. s početkom u 15.00 sati. Donacije se prikupljaju na mjestu prodaje ulaznica na Gradskom stadionu „Aldo Drosina“ od četvrtka, 16.02.2023.


2) putem osobnih uplata
Kreirali smo poseban barkod kako bismo olakšali plaćanje – Skeniraj i Doniraj je poziv svima onima koji žele donirati a nisu u prilici posjetiti utakmice na kojima se donacije prikupljaju.


Humanitarna akcija je registrirana pri Upravnom odjelu za socijalnu skrb i zdravstvo pri Istarskoj županiji te je za potrebe iste otvoren poseban žiro-račun na koji će se uplaćivati prikupljena sredstva kako bi se osigurala maksimalna transparentnost. Žiro račun je otvoren kod OTP banke a broj računa je HR6424070001500018735.


Samo za ovu akciju organiziran je turnir u graničaru koji je predviđen za osnovnoškolski uzrast. Turnir će se održati u subotu 25.02.2023. u dvorani Doma sportova Mate Parlov od 9.00 do 12.00 sati. Turnir u graničaru zamišljen je kao inkluzivna aktivnost za svu djecu, neovisno o tome da li se bave sportom. Graničar
je igra djetinjstva svih generacija i nije potrebne predznanje da bi se djeca mogla aktivno uključiti. Cilj je dati priliku djeci da aktivno sudjeluju u humanitarnoj akciji i učine nešto za svoje male sugrađane s teškoćama u razvoju.


Sudjelovanje na turniru je besplatno, a u ekipama se očekuje 8-10 djece. Potrebno je da roditelji prijave sudjelovanje djeteta na turniru na linku https://tinyurl.com/prijavagranicar


Radi lakšeg ekipiranja organizatori predlažu da se ekipe formiraju unutar školskih razreda. Pobjedničke ekipe očekuje ekipno druženje u Jangalooz Adventure parku. Svi dodatni detalji nalaze se na linku:
https://www.kkpula1981.com/index.php/vijesti/2350-otvorene-prijave-za-turnir-u-granicaru-lopta-za-djecu


Osim turnira u graničaru očekuju nas i utakmice KK Pula1981, MNK Stanoinvest Futsal Pula i OK Pula na domaćem terenu te party na Fort Punta Christo, ujedno i posljednja prilika da se priključite i donirate u Humanitarnoj akciji „Lopta za djecu“.

Odgovori

Pin It on Pinterest