Započelo iscrtavanje horizontalne signalizacije na biciklističkoj stazi u Arsenalskoj ulici

Započelo je iscrtavanje horizontalne signalizacije na biciklističkoj stazi na istočnom nogostupu, na strani bližoj stijeni i skloništima na bulevaru. Postavljene su oznake na kolniku i prometni znakovi. Izvršeni su radovi prilagodbe nogostupa osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Izvršeni su radovi na izvanrednom održavanju sustava oborinske odvodnje, pranju kamenog zida na zapadnoj strani ulice, hortikulturno uređenje na orezivanju postojećih stabala platana te je posađeno osam novih stabala.

Uz planirane radove na Arsenalskoj, dodatno se uredilo i raskrižje s Bečkom i Polikarpovom ulicom gdje se izmjestio pješački prijelaz radi povećanja sigurnosti pješačkog prometa. Uređen je donji dio Rovinjske ulice ispred ulaza u skloništa te su izvedeni radovi na popravku kamenog zida u blizini pješačkog mosta Uljanik.

Završeni su radovi na asfaltiranju Arsenalske ulice te je vraćeno oko 400 metara betonskih poklopnica bočnog odvodnog kanala. Bočni odvodni kanal je očišćen te su na njemu izvedene preinake koje se odnose na sam prihvat oborinskih voda.

Odgovori

Pin It on Pinterest