Otvorene prijave za 2. turnus edukacija za mentore/radne asistente

U sklopu projekta “Razvoj i podrška razvoju održivih modela zapošljavanja ranjivih skupina na  Urbanom području Pula” organizira se 2. turnus edukacija za mentore/radne asistente. 

Cilj edukacije jest upoznati buduće radne asistente (mentore) na koji način pomagati, asistirati i biti  uz osobu ranjive skupine koja se zapošljava. Upoznat ćete se s ulogom radnih asistenata te dobiti  potrebna znanja i vještine za obavljanje posla. Sve to steći ćete pomoću interaktivnih radionica,  predavanja i grupnog rada pod stručnim vodstvom. 

Edukaciju će voditi stručnjakinja Danijela Kasumović Maružin, diplomirana defektologica i  nekadašnja vlasnica društvenog poduzeća Punkt koje većinski zapošljava osobe s invaliditetom. 

Sudionici će dobiti Priručnik za radne asistente, radne i ostale potrebne materijale za uspješno  usvajanje znanja i vještina. Edukacija će se odvijati u Puli u prostorima Društva multiple skleroze Istarske županije, na adresi  Keršovanijeva 35, u sljedećim terminima:

ponedjeljak, 27. ožujka od 16 do 19h 

utorak, 28. ožujka od 16 do 19h 

srijeda, 29. ožujka od 16 do 19h 

Sudionici trebaju biti sa područja Južne Istre (Grad Pula, Grad Vodnjan, Općina Barban, Općina  Fažana, Općina Ližnjan, Općina Marčana, Općina Medulin, Općina Svetvinčenat) Prednost pri odabiru za edukaciju imaju sudionici koji zadovoljavaju neki od sljedećih kriterija:

∙ mlađi ste od 24 godine 

∙ stariji od 54 godine 

∙ nezaposleni ste i u potrazi za poslom 

Prijave su otvorene do petka, 24. ožujka, a prijaviti se možete na sljedećem linku

Za dodatna pitanja i pojašnjenja molimo javiti se na mail zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili putem  telefona na 052/212-938. 

Odgovori

Pin It on Pinterest