Ovoga tjedna uživajte u koncertima u Jazz House-u!

U nastavku vam donosimo raspored koncerata za tjedan 27. lipnja do 1. srpnja!

Nastupiti će:

27.6. LEON BRENKO TRIO
Leon Brenko Trio naslanja se na klasičnu klavirsku jazz trio tradiciju a karakterizira ga inovativan i suvremen pristup u izvođenju jazz standarda i Leonovih autorskih skladbi. Glazbenici su to koji često nastupaju u Jazz House-u a biti će tu i dalje često jer svojom kvalitetom to i zaslužuju.
            Leon Brenko – piano
            Srđan Kuzmanović – double bass
            Marco Quarantotto – drums

28.7. GIULIO SCARAMELLA/DENIS RAZZ QUARTET
Riječki saksofonist Denis Razumović – Raz po prvi puta gostuje u Jazz House-u i to uz ritam sekciju iz obližnje talijanske regije Friuli Venezia-Giulia predvođenom mladim i nagrađivanim pijanistom  Giuliom Scaramellom. Denis i Giulio surađivali su nekoliko puta u različitim kombinacijama te su nedavno oformili ovaj kvartet kao plod obostrane želje za zajedničkim muziciranjem i kreiranjem.
          Denis Razumović – alt sax
          Giulio Scaramella – piano
          Alessio Zoratto – contrabass
          Luca Colusi – drums

29.7. JAZZ HOUSE PRESENTS…. MAX RAVANELLO
Talijanski trombonist Max Ravanello predstaviti će se publici u Jazz House-u uz četiri pulska glazbenika. Max, inače iz Lignana Sabbiadora, studirao je jazz trombon u Roterdamu, treutno živi u Trstu te je već ostvario suradnje sa istarskim glazbenicima prije svega sa JazzIstra Orchestra i pulskim big bandom.
          Max Ravanello – trombone
          Branko Sterpin – trumpet
          Srđan Kolarević – guitar
          Srđan Kuzmanović – contrabass
          Marco Quarantotto – drums

30.7.2023. ZORKIĆ-KOLAREVIĆ DUO
Pulski gitaristički dvojac svoj repertoar bazira na vlastitim izvedbama tzv.  jazz standarada no nikako se ne može reći da su predvidivi. Zaintrigirati će vas čak i ako ste ih nedavno već slušali.
          Srđan Kolarević – guitar
          Saša Zorkić – guitar
1.7. PP QUARTET
Pula i Pazin, dva su istarska grada nedaleko jedan drugoga. No zanimljiva je činjenica da pazinski pijanist i klarinetist Aldo Foško nikada nije zasvirao sa pulskim glazbenicima Sašom Zorkićem i Nenadom Mirtom. Njih će troje zajedno sa bubnjarem Dušanom Kranjcem doći u Jazz House kako bi ujedinili glazbene vizije i zasadili korijene budućih suradnji.
         Aldo Foško – keyboards
         Saša Zorkić – guitar
         Nenad Mirt – double bass
         Dušan Kranjc – drums

Odgovori

Pin It on Pinterest