Otvorene prijave za besplatnu radionicu za djecu u Kinu Valli

U sklopu predstojeće 8. Pulice u kaputu održati će se radionica stop-motion animacije pod nazivom „Škare, papir, dinosaur!“. Radionica je namijenjena djeci od 7 do 10 godina i održavat će se svakodnevno u 17:30 od 28. do 31. ožujka, a u subotu, 1. travnja, u 10 sati. Radionica  je namijenjena polaznicama i polaznicima zainteresiranima za maštoviti svijet animacije i obuhvaća osnove stop – motion tehnike; pripremu i obradu materijala za izradu kratkog animiranog filma.

Tijekom dvosatne radionice mali će polaznici naučiti vještine za izradu i produkciju animiranog filma s ciljem da svaka grupa izraditi vlastiti autorski animirani film. U jednom terminu može sudjelovati najviše 10 polaznika, stoga je potrebno prijaviti dijete putem obrasca na POVEZNICI. Sukladno interesima, djeca se mogu prijaviti i za više termina neovisno o ponavljanju programa radionice, a prijave se zaprimaju do ispunjenja kapaciteta. Po završetku će svima vlastiti film biti dostavljen putem poveznice na e-poštu navedenoj u prijavnici.

Radionica se održava pod mentorstvom Vibora Juhasa, pulskog umjetnika koji se bavi ilustracijom, animacijom, glazbom i filmom. Također je ilustrator dječjih knjiga i slikovnica, a u suradnji s Manuelom Šumbercem autor je interaktivne slikovnice “Žive razglednice Pule”. Režirao je i animirao kratkometražne animirane filmove te je autor brojnih plakata i animiranih jingleova za razne poznate manifestacije i predstave.

Odgovori

Pin It on Pinterest