Manifestacija “Dođi u park 2023.”

Pulski parkovi desetljećima su njegovani i oblikovani da bi pružili savršeni odmor i probudili sva čula svojih posjetitelja. Veliki i mali moći će se u to uvjeriti u sklopu nove gradske manifestacije „Dođi u park 2023.“ u organizaciji Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule, koja će se održavati tijekom tri subote u travnju u jutarnjim i večernjim satima u tri pulska parka i to Mornaričkom, Parku Franje Josipa I i Parku Monte Zaro.

U sklopu ove manifestacije u subotu 15. travnja u Mornaričkom parku program počinje u 11 sati nastupom Duo magic flutesa, dok će u 12 sati biti otvorena izložba slika parka. U večernjem terminu, od 20 sati u parku će nastupiti JazzIstra – Istramental.

U subotu 22. travnja program seli u Park Franje Josipa I u kojem će u 11 sati nastupiti Glazbena škola Ivana Matetića-Ronjgova iz Pule programom „DoMiSole park“, dok će točno u podne biti otvorena nova izložba slika ovog parka. U 13 sati, u povodu Dana planeta Zemlje u suradnji s Herculaneom, građanima će se podijeliti sadnice proljetnog cvijeća. U večernjem dijelu nastupit će Big Band Pule s programom „Sinatra“ koji počinje u 20 sati.

Posljednje subote u travnju, 29., program „Dođi u park“ bit će organiziran u Parku Monte Zaro gdje će u 10.30 sati biti otvorena izložba slika parka, a s početkom u 11 sati, nastupit će Glazbena škola Ivana Matetića-Ronjgova Pula i Muzička akademija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli programom „DoMiSole park“. U 20 sati nastupit će Robert Mikuljan Quintet.

Sve dane će ujutro i navečer za kavu, kolače i piće biti zaduženi Barlogistic i Damijanić destilerija.

Odgovori

Pin It on Pinterest