Gradonačelnik Filip Zoričić se i u travnju susreo se s građanima u mjesnim odborima

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

Gradonačelnik Filip Zoričić i tijekom travnja nastavlja redovite susrete u sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru.

Prvi travanjski susreti održali su se 20. travnja kada se gradonačelnik susreo s građanima u MO Štinjan, Veli Vrh, Valdebek i Busoler dok je idući susret bio 24. travnja s građanima MO Stari Grad, Monte Zaro, Arena i Šijana.

Građani su postavljali upite vezano uz kanalizaciju, vodovodnu mrežu, postavljanje ulične rasvjete i prometnih znakova, nasipavanje cesta, regulaciju prometa, iznosili probleme vezano uz smeće, prebrzu vožnju pojedinim ulicama.

U MO Štinjan građane je zanimalo jesu li riješene primjedbe na UPU Karšiole te su predložili čišćenje puteva prema utvrdama u Štinjanu.

Iskazan je interes za uvođenje zone „Holders only“ parkiranja u ulici Ozad arene te u Emovoj ulici na području uklonjenih baraka, za ograđivanje dječjeg igrališta u Divkovićevoj ulici, za postavljanje protuparkirnih stupića radi prometne nekulture u Koparskoj ulici, postavljanje rampe na ulazu parkirališta u ulici Benediktinske opatije, te postavljanje kamera u centru grada za  nadzor i po potrebi kažnjavanje neodgovornih vlasnika pasa.

Gradonačelnik će se sutra, 26. travnja susresti s građanima MO Gregovica, MO Monvidal, MO Kaštanjer i MO Vidikovac, te u četvrtak, 27. travnja s građanima MO Stoja, MO Sv. Polikarp – Sisplac, MO Veruda i MO Nova Veruda.

Odgovori

Pin It on Pinterest