Europski prvak Ivano Čelić i dvije timske bronce u pulski TKD ISTRA

EUROPSKO PRVENSTVO U ITF TAEKWON-DOU

Uspješan nastup Hrvatskih reprezentativaca na Europskom ITF prvenstvu u tradicionalnom taekwon-dou održanom u Jesolu od 17. do 24 aprila ove godine.
Hrvatski borci osvojili su deset medalja, i to dvije zlatne, tri srebrne i pet brončanih sve pod stručnim vodstvom izbornika Branka Fibingera i Edija Viškovića, koji su velika potpora i neizostavan dio hrvatske taekwon-do scene.

Pulskom klubu TKD Istra zlato i dvije bronce ekipno

Iznimno atraktivan nastup imale su ekipe u timskim borbama – stariji juniori i starije juniorke koji su zajedničkim snagama osvojili brončane medalje. Iz TKD Istre nastupili su Martina Grabar u ženskoj kategoriji i Michael Stenta te Matan Katalinić u muškoj konkurenciji, sa svojim timovima pokazali odlične borbe i zasluženo osvojili europsko 3.mjesto.

Ivano Čelić novi je europski prvak u mlađim juniorima od 14-15 godina, težinska kategorija iznad 70 kg. Četiri borbe od koje dvije završene prekidom dokazuju tehničku spremnost i dominaciju borca kojeg već godinama vodi Edi Višković. Iz Pule u borbama nastupili su još Marko Džin senior do 92 kg i Noa Jaklin mlađi junior do 65 kg.

Rezultati, prvaci Europe:
Ivano Čelić, Sparring juniors male 14-15 years 70+ kg
Marin Šušnjar, Sparring men 18-34 years 92+ kg;
osvajači srebrne medalje:
Ana Nemarnik, Chiara Ivas, Chiara Rytz
osvajači brončanih medalja:
Beata Ivas, Lucija Dundović, Zoa Vivoda
Team sparring Youth U-18 Females 16-17 years
Team sparring Youth U-18 Males 16-17 years.

Odgovori

Pin It on Pinterest