JOSEPH CAPRIATI DOLAZI U CAVE ROMANE NA „GATES OF AGARTHA“

Joseph Capriati, jedno od najpoznatijih lica svjetske techno scene novo je ime na impresivnom popisu izvođača na prvom izdanju „Gates of Agartha“ koje će se 23. i 24. lipnja održati u Cave Romane u Istri. Tisuće posjetitelja već je osiguralo svoju ulaznicu, a veseli podatak da velik broj gostiju po prvi put u Hrvatsku dolazi iz SAD-a.

Joseph Capriati, pravog imena Giuseppe Capriati je talijanski DJ i glazbeni producent koji je karijeru započeo s 11 godina u rodnom gradu Caserta na jugu Italije. Prve ovacije dobio je kao DJ u klubu Disco 7. Prijelomna godina u njegovoj karijeri bila je 2007. Dvije godine kasnije počinje suradnju s velikanom Adamom Bayerom te počinje izdavati singlove za njegovu izdavačku kuću Drumcode Records. Čest je gost najvećih festivala kao što su Tomorrowland, Awakenings, Time Wrap i drugi, a jedna od najposjećenijih večeri posljednjih godina na Ibizi je njegova u klubu Amnesia.

Uz Capriatia svoj nastup na dvodnevnom spektaklu koji se održava za produženi vikend potvrdili su i talijanski superstar DJ Marco Carola, autor brojnih house hitova, Španjolac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvijezda Echonomist, zvijezda nove generacije nizozemske house scene Chris Stussy, te domaći i regionalni izvođači.

Ulaznice za prvi „Gates of Agartha“ mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Dvodnevno glazbeno druženje početak je suradnje hrvatskog glazbenog brenda BSH i poznatog američkog brenda Gate sa sjedištem u Los Angelesu. Oni su pak organizatori sestrinskog događaja u turskoj Kapadokiji „Echoes from Agartha“.

Uz „Gates of Agartha“, BSH u Cave Romane za 12. kolovoza najavljuje ekskluzivno gostovanje svjetske DJ zvijezde Hot Since 82, koji je nedavno oduševio nastupom u Zagrebu.

Odgovori

Pin It on Pinterest