Raspored koncerata u Jazz House-u ovaj tjedan

Ljubitelji Jazza ovaj će tjedan moći uživati u brojnim nastupima:

13.6. FAGIN-ROJNIĆ DUO
Dva pijanista, Carlos Fagin i Andrea Rojnić ponovno se udružuju kako bi isprepleli svoja glazbena stremljenja. Tijekom koncerta publika će imati priliku poslušati glazbene improvizacije nastale u trenutku, nekoliko jazz klasika u izvedbi dva klavira te originalne kompozicije.

14.6. LEON BRENKO TRIO
Leonov trio dokazao je svoju kvalitetu kroz nekoliko nastupa u Puli u proteklih nekoliko mjeseci. Trio je to koji se  naslanja na klasičnu klavirsku jazz trio tradiciju a karakterizira ga inovativan i suvremen pristup u izvođenju jazz standarda i Leonovih autorskih skladbi.

15.6. STELLTET
Pet pulskih glazbenika pod vodstvom bubnjara Sebastiana Stella još će jednom izvesti Sebastianove originalne skladbe, no na repertoaru će se naći i poneka autorska skladba ostalih članova kvinteta.

16.6. ELEKTRIČNI INCIDENTI
Drugi je ovo nastup nedavno osnivanog sastava pod nazivom “Električni incidenti”. Kvartet je to svestranih i vrlo aktivnih glazbenika koji su se ovdje ujedinili kako bi istraživali mogućnosti stapanja jazz glazbe sa drugim glazbenim žanrovima i elektronikom.

17.6. SYNCOPATHS JAZZ TRIO
Trio iz obližnjeg Rovinja predstaviti će nam se svojom izvedbom jazz standarada koje su izabrali za svoj prvi nastup u novootvorenom Jazz House-u.

Odgovori

Pin It on Pinterest