“Jednog ljeta u Puli” na Forumu 20. lipnja

Tradicionalni glazbeni projekt Jednog ljeta u Puli ove će godine proslaviti svoje deveto izdanje. Nakon što je s glumicom i glazbenicom Milom Elegović lani nastupio na Forumu ispred Augustovog hrama, a godinama ranije ispred katedrale, na glavnom gradskom trgu Forumu te na pulskom Kaštelu, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar ove će godine uoči prvog dana ljeta nastupiti s poznatim glazbenim ženskim snagama – klapom Teranke, koja ove godine slavi 20. obljetnicu djelovanja, i Gabrijelom Galant, pjevačicom grupe Nola.

Koncert će se održati u utorak, 20. lipnja 2023. s početkom u 21:05 sati na Forumu, ispred Augustovog hrama. Koncert se kao i svake godine ostvaruje u suradnji s pokroviteljima, a oni su Grad Pula, Turistička zajednica grada Pule i Istarska županija. Projekt je započeo 2015. na Kaštelu kada je premijerno prikazan spot pjesme Jednog ljeta u Puli, autora Drena Sadikaja i Lare Kozliček, s Krajcarovom autorskom glazbom, aranžmanima Mirona Hausera, tekstom Daniela Načinovića, a kadrovi su snimljeni na pulskim plažama i parkovima, uz pojavu glazbene legende Lidije Percan.

Bruno Krajcar, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor prepoznatljivog glazbenog izričaja, novu je pjesmu posvetio rodnom gradu, gradu nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju. Glazbeni projekt Jednog ljeta u Puli postao je nezaobilazni program pulskog ljeta te iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja, kako domaćih tako i stranih te će i ove godine ovo biti jedna lijepa glazbena uvertira u još jedno dugo toplo ljeto.

Odgovori

Pin It on Pinterest