Od 20.06. do 24.06. brojni koncerti u Jazz House-u

20.6. BIG BAND PULA & DANIELE FERRO tribute to Frank Sinatra
Nakon prve suradnje Danielea Ferroa i pulskog Big Banda u travnju  i velikog odaziva ljubitelja legendarnog Franka Sinatre evo prilike da se u Jazz House-u upriliči  još jedna večer posvećena ovom legendarnom pjevaču.

21.6. Jazz House presents… SAŠA ZORKIĆ


Gitarist Saša Zorkić cijenjen je i vrlo aktivan sudionik pulske glazbene scene a ovom će se prilikom predstaviti kao leader trija sa Lukom Vrbancem na saksofonu i Srđanom Kuzmanovićem na kontrabasu.

22.6. SAX CLIMAX
Tri saksofonista i saksofonistica, svi redom prisutni na istarskoj glazbenoj sceni svirajući u različitim sastavima i njegujući različite glazbene žanrove već godinama  vrlo srčano pokazuju svoju ljubav prema jazz glazbi. Očekujemo njihovo instrumentalno debatiranje, bilo kroz staložene dijaloge ili žustre rasprave kvarteta sigurno nam imaju što ispričati….


          Sonja Domitrović – sopran/alt sax
          Luka Vrbanec – alt/bariton sax
          Manuel Manzin – tenor sax
          Zoran Vujić – tenor sax

23.6. STERPIN-KOLAREVIĆ QUARTET
            …plays Wayne Shorter
Kvartet koji je već nastupao u Jazz House-u ovog lipnja priprema nam za ovu večer svoju interpretaciju skladbi legendarnog i nažalost nedavno preminulog  saksofoniste Wayne Shortera.
          Branko Sterpin – trumpet
          Srđan Kolarević – guitar
          Srđan Kuzmanović – contrabass
          Marco Quarantotto – drums


24.6. FUSION DELUSION
U ovom kvartetu okupljena su četiri glazbenika koji žive u Puli a izuzetno su cijenjeni u cijeloj regiji. Njeguju tzv. fusion zvuk i ovdje su da vam pokažu sve čari ovog pravca u jazz glazbi.
         Alen Špada – guitar
         Leon Brenko – keyboard
         Miroslav Tovirac – el.bass
         Dušan Kranjc – drums

Odgovori

Pin It on Pinterest