U Medulinu održana završna ljetna produkcija Plesnog studija „Pirueta“ na temu Eurosonga 

Više od 100 plesačica i plesača nastupilo je sinoć u Medulinu u sklopu završne ljetne produkcije Plesnog studija „Pirueta“.

 Ovogodišnja ljetna produkcija bila je na temu i pod nazivom „Eurovision“, a već na samom početku večeri održan je spektakularan ulazak i izvedba pjesme „Šć“ koja je odlično pripremila i zagriala publiku za ostatak večernjih nastupa. Voditeljica Plesnog studija Pirueta Paola Šimunović osmislila je i koncipirala cijelu završnu produkciju dok su voditeljice skupina Ivona Duras i Mara Lazarić osmislile koreografije za svoje skupine.

 Tijekom večeri održan je nastup čak 17 plesnih skupina, a plesači i plesačice pokazali su umijeće na kojem su naporno radili zadnjih nekoliko mjeseci. Program je upotpunjen raznovrsnim kostimima i efektima, a publiku je kroz večer vodio Mattias – Frnc Stojanović, radijski voditelj s Medulin FM-a. 

 Najmlađi članovi nisu krili zadovoljstvo i uzbuđenje povodom ove velike završne produkcije, a publika, osobito roditelji nisu krili oduševljenje nastupima u sklopu vrlo zanimljive teme Eurosonga. 

Odgovori

Pin It on Pinterest