Poznati španjolski brend „ALE – HOP“ stigao u Pulu

Šetajući ulicama Madrida, Barcelone i ostalih španjolskih, ali i europskih gradova uvijek su primijećene  velike crno-bijele kravice ispred trgovina za koje uvijek vlada veliko zanimanje. To je poznati španjolski brend „Ale – Hop“ koji je od subote, 1. srpnja otvorio svoja vrata i u Puli, u popularnom shopping centru Max  City.  Tako se sada i Pula pridružuje brojnim europskim gradovima u kojima se može uživati u zabavnoj kupnji za sebe i svoje najbliže. 

„Pula je ne samo turističko središte već i grad mladih i glazbe u kojemu su ljudi otvoreni za nove, zabavne i kreativne stvari. A mi smo upravo to. Nadamo se da će naši novi kupci prepoznati zabavno kupovanje kakvo nudimo u ‘Ale – Hop’ dućanima“,  izjavio je Gustavo Perez Carpizo, vlasnik „Ale – Hop“ trgovina koje u Hrvatskoj već uspješno posluju u Zadru i Splitu.

U atraktivnoj trgovini koja je sada dostupna građanima i posjetiteljima Pule dio proizvoda dostupan je i uz posebne popuste i pogodnosti. Kažu da to nije samo povodom otvorenja trgovine i najavljuju da su u „Ale-Hopu“ akcije svakodnevica, a ne sezonska iznimka. Vesela i razigrana unutrašnjost trgovine privući će pažnju, a posebno educirano osoblje pomoći će u kupnji domišljatim savjetima. 

„Ale – Hop“ je svoj put prema kupcima započeo kao mala obiteljska trgovina u Ondari u Španjolskoj, a nakon izvanrednog uspjeha osnivač kompanije Vincente Grimalt 2001. godine započeo je širenje prvo u Španjolskoj i Portugalu, a potom i diljem Europe. „Ale – Hop“ je zabavni lanac trgovina koji kupcima nudi širok izbor različitih proizvoda po popularnim cijenama. Vrlo brzo nametnuo se kao mjesto u kojem ćemo pronaći poklone za rođendane, momačku večer, vjenčanja, pričesti i druge proslave. Igračke, školski pribor, torbe, nakit, ukrasi, posuđe smo su neki od artikala koji privlače dizajnom.

Odgovori

Pin It on Pinterest