Novo zaštitno lice Pula City Mall-a

Foto: Giordano Cellich & Roberto Bilić

Prošlog je utorka 27.06.2023., održano finale izbora zaštitnog lica Pula City Mall-a za ovu godinu. Natječaj je započeo prije otprilike mjesec dana, kad je na društvenim mrežama i web stranici Pulskog trgovačkog centra osvanuo poziv na natječaj za novo zaštitno lice. Predstavnici Pula City Mall-a su u potrazi za novim ambasadorom objavili natječaj na koji se mogao prijaviti bilo tko od vjernih pratitelja/kupaca, te su potom suzili odabir na deset kandidata koji su bili pozvani na informativni razgovor te su svih deset kandidata potom sudjelovali na završnoj reviji i finalu natječaja koje se dogodilo prošlog utorka u predvečernjim satima u Pulskom trgovačkom centru, ispred restorana Batak. Cijeli je event bio zamišljen kao predstavljanje kandidata publici, održala se revija koja se sastojala od četiri izlaza prilikom kojih su kandidati mogli pokazati sebe u najboljem svjetlu, i glazbeno-plesna podloga između pojedinih izlaza kandidata. Svi su kandidati tog dana odabrali odjeću i modne dodatke s kojima su se predstavljali na reviji, a posljednji je izlaz bio osmišljen kao zanimljivi i zabavni skeč prilikom kojeg su kandidati imali tek nekoliko sekundi da između pojedinih odjevnih artikala odaberu onaj u kojem će se pojaviti prilikom četvrtog, ujedno i posljednjeg, izlaza. Kandidatima su također postavljena pitanja, kako bi publika bolje upoznala svakog od kandidata, te kako bi se žiriju barem malo olakšala odluka.

Žiri je bio sastavljen od predstavnice Pula City Mall-a, voditeljice marketinškog odjela – Tee Gršić, vlasnice modne agencije Tijara – Marijane Dabo Percan, službene fotografkinje Pula City Mall-a – Ane Bolobicchio, te počasnog gosta koji je ovog puta bio naš poznati pjevač – Damir Kedžo. Damir Kedžo je također zabavio publiku otpjevavši neke od svojih hitova, a posebno je zagrijao atmosferu nakon velikog hita iz prošlosti – 365. Uz njega, publiku su zabavljali poznata pjevačica Lara Demarin, te plesni studio Sense&dance iz Pule.Na eventu su se okupila brojna poznata lica naše Pulske scene, modni dizajneri, blogeri, influenceri i modeli, te fotografi.

Titulu Lica Godine, ambasadora našeg Pula City Mall-a na narednih godinu dana, uz brojne bogate nagrade, odnijela je Ena Dellabernardina. Ena ima 26 godina i dolazi iz Pule. Završila je fakultet za odgojne i obrazovne znanosti te radi kao odgajateljica u vrtiću. Ena je model već 11 godina, što joj je pomoglo da pronađe svoju strast i zaljubi se u modu, revije i photoshootinge. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom te zajedno sa dečkom otvara teretanu. Hobi joj je ples u štiklama, rolanje i šetanje psa. Voli fotografirati i kreirati sadržaj za instagram, shoppingirati, putovati i pjevati. Uvijek vedra i nasmijana, spremna je pomoći svakome, jer kaže da se dobro dobrima vraća. Enin će zadatak u narednih godinu dana biti da predstavlja Pula City Mall u najboljem mogućem svijetlu, da svojim prisustvom obogati svaki event unutar trgovačkog centra i da bude zaštitno lice na svim jumbo plakatima, kampanjama i fotografiranjima za sezonske blogove.

Titulu svojevrsne prve pratilje, tzv. Modela Pula City Mall-a ponijela je Ivana Radović. Ivana ima 23 godine i dolazi iz Pule. Magistrica je ekonomije, te certificirana fitness trenerica. Radi u teretani AP Lab gdje joj je svakodnevni cilj biti pomoć i podrška svim klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva i u stvaranju najbolje verzije sebe. Vedra je i stalno nasmijana, te svojom pozitivnom energijom voli uveseljavati ljude oko sebe. Strast su joj ples, gluma i pjevanje. U slobodno vrijeme voli šetati u prirodi, fotografirati se, shoppingirati, družiti se, putovati i stvarati sadržaj za društvene mreže. Uvijek je spremna za upoznavanje novih ljudi i za probijanje svojih granica sa novim iskustvima.Titulu Foto Lica Pula City Mall-a odnijela je kandidatkinja koja je imala najviše glasova na društvenim mrežama Pula City Mall-a otkad je natječaj započeo, a to je ovog puta bila Paola Kliba. Paola dolazi iz Pule i ima 21 godinu. Studentica je Ekonomskog fakulteta u Puli smjera marketinškog upravljanja u kojem se odlično pronašla jer se uz fakultet bavi kreiranjem sadržaja na društvenim mrežama gdje izražava svoju kreativnost. Uz to trenerica je mladih mažoretkinja di svoja znanja proširuje na mlađe djevojčice i u tome posebno uživa te izgrađuje sebe kao osobu. Paola voli modu i krpice pa prijatelji za nju često kažu da je najveći shoppingholičar i da za nju granice ne postoje.

Žiriju je odabir svakako bio jako težak i kako su rekli, pomalo stresan, budući da su svi kandidati bili jednako involvirani, zanimljivi, vedri, optimistični, prirodni i svatko bi na svoj način bio u mogućnosti najbolje predstavljati ovaj Pulski trgovački centar. Međutim, pobjednik može biti samo jedan, te je ove godine to Ena, ali kako kažu iz Pula City Mall-a, sljedeće godine možete to biti upravo vi, budući da je ovaj natječaj nešto što će trgovački centar organizirati svake godine.

Upitali smo kandidate kakvo im je bilo ovo iskustvo i svi su složni u jednoj stvari – a to je da im je ovaj natječaj donio mnogo novih poznanstva, nove prijatelje, neka sasvim drugačija i nova iskustva i da je završna večer bila jedna predivna prilika za njih prepuna emocija i veselja. Nitko od njih nije kući otišao razočaran, već svi punih srca i s mnogo prekrasnih uspomena.

Odgovori

Pin It on Pinterest