Pulaprometom na 70. Pulski filmski festival

Za vrijeme trajanja predstojećeg, 70. Pulskog filmskog festivala javni gradski prijevoznik Pulapromet uvodi posebne pogodnosti za njihove vrijednosne (prepaid) kartice.

Umjesto dosadašnjih sat vremena, produljili su vrijeme neograničenog broja presjedanja na čak 9 sati i to od 19:00 do 4:00 sata. Za samo 0,90 € u navedenom periodu, možete koristiti javni prijevoz za neograničen broj vožnji.

„Za vrijeme predstojećeg 70. Pulskog filmskog festivala omogućili smo kupnju povoljnijih karata po simboličnim cijenama u neograničenom broju vožnji u večernjim i noćnim satima. Time pokazujemo smjer kojim idemo  – grad mladih i grad filma“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić te podsjetio kako je od 26. lipnja uvedena i noćna linija gradskog autobusa koja povezuje centar grada s većinom pulskih kvartova i prometuje svih sedam dana u tjednu.

Ukoliko još uvijek nemate vrijednosnu karticu, tijekom trajanja filmskog festivala Pulapromet omogućuje povoljniju kupnju za 4,00 eura, umjesto uobičajenih 6,60 eura. Na vašoj prvoj vrijednosnoj kartici nalazit će se i 2.70 € za potrošnju.

Putem Facebook stranice Pulaprometa besplatno možete osvojiti svoju vrijednosnu karticu koju ćete moći koristiti za vrijeme trajanja Pulskog filmskog festivala. Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju, koji započinje 13. srpnja 2023. bit će objavljena na stranicama Pulaprometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest