31.07. u medulinskom Šantaduru prezentacija radova polaznika radionica 15. Dana Stvaralaštva

U ponedjeljak 31. 07. 2023. s početkom u 20 sati, udruga Art studio iz Pule održati će u centru Šantadur (Katikulić 1, Medulin) jedinstvenu izložbu kojom će medulinski društveno-kulturni centar pretvoriti u pravu umjetničku galeriju.

Nakon radionica koje su u sklopu ovogodišnjih, jubilarnih 15. Dana stvaralaštva održane na području općine Medulin, od kojih su dvije provedene baš u stoljetnoj kortivi Šantadura, na istom će mjestu biti predstavljeni radovi djece i odraslih polaznika s radionica mozaika, batika i raku’ keramike.

Posebno organizatori ističu zajednički rad – triptih nastao na radionicama „Mali stvaraoci“ koje su održane u Dječjem vrtiću Medulin, DV Petar Pan Vodnjan i DV Centar Pula.

Udruga Art studio iz Pule pod vodstvom Igora Fabrisa, voditelja udruge i inicijatora ove dugovječne manifestacije posvećene umjetnosti i kreativnosti, i ovo je ljeto na području općine Medulin pretvorila u bogatu stvaralačku karavanu, uz izvrsne voditelje radionica koje su zahvaljujući financijskoj podršci Općine Medulin bile besplatne za sve polaznike.

U programu 15. Dana Stvaralaštva na području općine Medulin, ovo je posljednja ovogodišnja aktivnost, te organizatori i domaćini pozivaju sve zainteresirane mještane i posjetitelje na druženje s umjetnošću te malim i velikim stvaraocima i kreativcima.

Odgovori

Pin It on Pinterest