Grad Pula objavio Javni poziv za predlaganje kandidata za člana Kulturnog vijeća

Za scensku, dramsku i filmsku umjetnost

Grad Pula objavio je Javni poziv za predlaganje kandidata za člana Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost kojim se pozivaju ustanove u kulturi, umjetničke organizacije i udruge te druge fizičke i pravne osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture i umjetnosti za podnošenje pisanih prijedloga kandidata. 

Prijedlozi se podnose za jednog člana Kulturnog vijeća, a mandat imenovanog člana je do 18. veljače 2024. godine.

Za člana Kulturnog vijeća imenuju se umjetnici, stručnjaci i kulturni djelatnici istaknuti u područjima umjetnosti i kulture iz područja djelovanja Kulturnog vijeća.

Prijedlog kandidata s traženom dokumentacijom  podnosi se u zatvorenoj omotnici  u roku 15 dana od dana objave Javnog poziva na adresu: Grad Pula-Pola, Upravni odjel za kulturu, Pula, Segijevaca 2 s naznakom: „Javni poziv za predlaganje kandidata za člana Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost Grada Pula-Pola – Ne otvaraj“.

Rok za dostavu prijedloga je do 11. kolovoza 2023. godine, a Odluku o imenovanju člana Kulturnog vijeća donosi gradonačelnik.

Javni poziv objavljen je na poveznici: https://www.pula.hr/hr/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-za-kulturu-i-razvoj-civilnog-drustva/javni-pozivi-upravnog-odjela-za-kulturu-i-razvoj-civilnog-drustv/javni-poziv-za-predlaganje-kandidata-za-clana-kulturnog-vijeca-z/?edit&language=hr

Odgovori

Pin It on Pinterest