Zbog najavljene kiše, program 11. Srednjovjekovnog festivala u Svetvinčentu za petak se odgađa!

Zbog najavljene loše vremenske prognoze program 11. Srednjovjekovnog festivala mijenja svoj raspored odvijanja aktivnosti.

Program namijenjen za petak 4. kolovoza, u potpunosti se odgađa, dok će se u subotu 5. kolovoza i nedjelju 6. kolovoza program održati po prvotnom planu.

Tako će se dio programa namijenjenog za petak, kao što su dječja bitka i viteški turnir, ukomponirati u subotnji program s prilagođenom novom satnicom.

Novi program donosimo i u nastavku teksta. A možete ga još potražiti na fc stranici Srednjovjekovni festival Svetvinčenat, te na službenoj stranici festivala tz-svetvincenat.hr/medievalfestival .

Kupljene online ulaznice vrijede za bilo koji dan festivala, bez obzira koji je dan odabran prilikom kupnje. Svi oni koji su bili u mogućnosti doći isključivo u petak 4. kolovoza, mogu zatražiti povrat novca i javiti se na info@grimanicastle.com.

Pratite službene stranice festivala kako bi na vrijeme saznali sve najnovije informacije u vezi odvijanja programa za preostale dane festivala.

Odgovori

Pin It on Pinterest