Silente očarao publiku na Rocks&Stars Festivalu u Vinkuranskom Cave Romane

Foto: Nunu Production

Instrumentalna virtuoznost benda, u kombinaciji s novom vokalnom dimenzijom, stvorila je glazbeno iskustvo koje je osvojilo vjerne obožavatelje, ali i one koji su u njihovom nastupu uživali prvi puta

Ovaj jedinstveni rock bend svakim novim koncertom dokaže fanovima da su pred njima još godine stvaranja, a tako je bilo i na sinoćnjem spektaklu u Cave Romane. Već je i sam izlazak Silentea na pozornicu najavio obećavajuće umjetničko putovanje kroz cijelu večer, a brzo je postalo očito da je nova pjevačica, Lara Viktorija Ilić, donijela svježinu njihovom prepoznatljivom zvuku.

‘Nikada ovako’ – savršeno opisuje Silenteov nastup u Cave Romane

Ovaj prostor kao da izvlači samo najbolje i od glazbenika i publike, a svoju je čarobnu moć potvrdio i na ovom koncertu grupe Silente.Vizualne projekcije su na kamenim stijenama stvorile izuzetan spoj slike i zvuka, držeći publiku rasplesanom od početka do kraja. Uz stare hitove i nove uzdanice, fanovi su u glas pjevali, uživajući kao da su i sami na pozornici. Gromoglasan pljesak, koji nije prestajao, nije bio samo priznanje njihovom talentu, već kolektivni prikaz zahvalnosti za ovo višesatno nezaboravno iskustvo. A, evo što su članovi benda poručili:

“Nevjerojatan koncert. Iskreno, imali smo strašnu tremu. Takva pozornica i veliki broj ljudi, takvo nešto u Istri još nismo radili. Ali, ispalo je savršeno, a publika nas je oduševila. Očekivali smo puno, a dobili još više. Puno hvala svima koji su došli, voli vas Silente!”

Kako je bilo na koncertu Silente-a :

https://fb.watch/mcJsxFH-6a/

U subotu, 5.8. velika završnica Rocks&Stars Festivala uz grupu Kosheen

Nakon Graše, Prljavaca i Silentea, vrijeme je za spektakularnu završnicu ovogodišnjeg izdanja Rocks&Stars festivala uz – Kosheen! Sian Evans već nekoliko dana uživa u Istri, a poručuje kako su svi oduševljeni jer imaju priliku nastupati na ovoj jedinstvenoj pozornici. Pjevat će stare, svima znane hitove, ali i predstaviti nove pjesme. “Dolazimo sa svom našom energijom i ljubavlju, nadam se da će to biti impresivno iskustvo!” – zaključuje Sian.

Još je malo ulaznica preostalo, a na ovom linku brzo i jednostavno dođite do svojih! Vidimo se u subotu.

Odgovori

Pin It on Pinterest