Besplatan upis i radionica Tehnike pamćenja za mlade

Međunarodni dan mladih u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula

Pula se ove godine pridružuje Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade koji u suradnji s gradovima diljem Hrvatske obilježava dan posvećen mladima 12. kolovoza.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula ove se godine za Međunarodni dan mladih organizira akciju besplatnog upisa za mlade te radionicu Tehnike pamćenja.

Mladi od 15 do 30 godina moći će se besplatno učlaniti u Gradsku knjižnicu i čitaonicu u subotu, 12. kolovoza. Podsjećamo da je radno vrijeme Knjižnice subotom od 7.30 do 13 sati.

Radionica Tehnike pamćenja bit će održana istoga dana u 10 sati na Odjelu za djecu i mlade (središnja knjižnica, Kandlerova 39).

Radionicu će voditi Ivana Maričić iz Edukativnog centra Kaizen, a njezina dva učenika sudjelovat će u praktičnom dijelu. U sklopu radionice bit će predstavljene tehnike pamćenja i kako ih koristiti te mnemotehnike, dok je drugi dio interaktivan u kojem će se na praktičnim primjerima polaznici okušati u predstavljenim tehnikama pamćenja. Planirano trajanje radionice je 1 sat i 30 minuta.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim mladima. Sudjelovanje se ne naplaćuje, no zbog ograničenog broja sudionika prijave su obvezne: djecji.odjel@gkc-pula.hr ili (052) 300 405.

Odgovori

Pin It on Pinterest