Josipa Lisac uskoro u Puli, stiže publika iz više od 15 zemalja!

Foto: Nebojša Babić

Malo rimsko kazalište, Pula // utorak, 22. kolovoza 2023.

Josipa Lisac nastupom u Malom rimskom kazalištu u Puli nastavlja s koncertnim aktivnostima. Za koncert koji će odsvirat u utorak 22. kolovoza u prodaji je posljednjih 10% kapaciteta, a svoj dolazak najavili su obožavatelji iz više od 15 zemalja!

Josipa će u novouređenom Malom rimskom kazalištu obilježiti 50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, a spektakularan novi pulski prostor sjajna je lokacija za gala koncert naše najveće glazbene umjetnice. Nakon dva rasprodana koncerta u Lisinskom u Zagrebu početkom ove godine, obljetničku izvedbu antologijskog izdanja Josipa donosi i u Pulu gdje će joj se pridružiti fanovi iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Velike Britanije, Srbije, Nizozemske, Kanade, Ukrajine, Belgije i niza drugih zemalja.

Josipa Lisac – “O jednoj mladosti”

Pulski koncert uvod je i u gusti raspored koji Josipu Lisac čeka do kraja godine. 9. rujna je u Novigradu, 20. rujna na Mrežnici, dok u slovenskom Kočevju nastupa 20. listopada, a 3. studenog je u Skopju u Makedoniji. Uskoro će biti objavljeni dodatni datumi za jeseni i zimu ove godine, uključujući i intimne ekskluzivne koncerte u Zagrebu.

Ulaznice za pulski koncert po cijeni od 24 do 37 eura, ovisno o mjestu sjedenja, dostupne su na Entrio.hr i na prodajnim mjestima Entria.

Odgovori

Pin It on Pinterest