Dva puta nasilno ušao u isti stan

Osumnjičeni je dva puta nasilno ušao u isti stan, a tijekom boravka u policijskoj postaji, oštetio je kameru video nadzora

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teška krađa, narušavanje nepovredivosti doma i oštećenje tuđe stvari.

Muškarca se sumnjiči da je 31. srpnja u prijepodnevnim satima provalio u stan u Stankovićevoj ulici u Puli i otuđio dvije pile, čime je 46-godišnjeg vlasnika oštetio za više stotina eura. U isti stan osumnjičeni je provalio i 11. kolovoza u večernjim satima, no tada ga je u stanu zatekao vlasnik i u strahu nad njim uporabio raspršivač s nadražujućom tvari.

Počinitelj je tada napustio stan, a policijski službenici su ga uhitili 14. kolovoza i priveli u policijsku postaju. Tijekom boravka u prostoriji za smještaj uhićenika, muškarac je iščupao kameru video nadzora i time oštetio policijsku upravu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je 15. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Odgovori

Pin It on Pinterest