Uvodi se privremena regulacija prometa na dijelu Tomasinijeve ulice

Od 28. kolovoza do 1. rujna 2023. godine uvodi se privremena regulacija prometa na dijelu Tomasinijeve ulice od raskrižja sa Zoranićevom do raskrižja s Budicinovom ulicom u Puli.

Za potrebe sanacije kolničkog zastora autobusnog ugibališta u Tomasinijevoj ulici kod k.br. 15, odnosno kod poslovnice Hrvatske pošte d.d., predviđeno je privremeno zatvaranje jednog prometnog traka predmetne dionice Tomasinijeve ulice od raskrižja Zoranićeve ulice do raskrižja s Budicinovom ulicom, u dužini od cca 90 metara.

Obilazni pravac za smjer Veruda – centar osiguran je preko Zoranićeve, Savudrijske i Budicinove ulice. Za smjer centar – Veruda, pravac kretanja ostaje isti s jednosmjernim kretanjem u zoni radova. Za teretna vozila obilazni pravac je od Ulice Veruda preko Ulice Ljudevita Posavskog do Ulice Sv. Polikarpa. Obilazni pravac za javni gradski prijevoz osiguran je preko Ulice Veruda, Gajeve ulice i Budicinove ulice, uz uvođenje privremenog autobusnog stajališta na Budicinovoj ulici.

Nadalje, od ponedjeljka 28. kolovoza 2023. nakon 08:00 sati zbog uređenja autobusnog stajališta u Tomasinijevoj ulici kod pošte u vremenskom periodu do 30. kolovoza 2023. godine, autobusi koji prometuju na linijama 3a (Verudela -Autobusni kolodvor) će dolaskom do križanja Ulice Veruda i Tomasinijeve ulice nastaviti voziti do gradskog bazena i potom skrenuti u desno uz dvoranu Mate Parlov te dalje u Ulicu Pino Budicin gdje će biti postavljeno privremeno autobusno stajalište. Zaobilazno će voziti i autobusi na linija 4 i 4a i koristiti će Galijotsku ulicu (dom Mate Parlov) i Ulicu Pino Budicin.

Mole se svi sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest