Josipa Lisac gala nastupom u Puli obilježila 50 godina albuma “Dnevnik jedne ljubavi”

Foto: Manuel Angelini / Istra 24

Josipa Lisac održala je početkom tjedna grandiozan koncert u rasprodanom Malom rimskom kazalištu u Puli. Sjajan je to uvod u daljnje koncerte koje Josipu očekuju do kraja godine.

Naša najveća glazbena umjetnica ovog je tjedna nastupila pred gotovo 2000 ljudi, a spektakularan novi pulski prostor bila je sjajna lokacija za ovaj gala koncert gdje joj se pridružila publika iz više od 15 zemalja i ispratila je višeminutnim ovacijama.

Josipa je u obnovljenom Malom rimskom kazalištu u Puli održala koncert u sklopu turneje kojom je obilježila 50 godina od izlaska albuma „Dnevnik jedne ljubavi”. Večer je posvetila antologijskom izdanju koje označava ključni moment njene karijere, ali i kompletne diskografske povijesti našeg podneblja.

Do kraja godine Josipu čeka izuzetno gust koncertni raspored. Prva na redu je opet Istra i koncert u Novigradu 9. rujna, a slijede Mežica 20. rujna, Kočevje 20. listopada, Skopje 3. studenog i Portorož 17. studenog. Uskoro će biti objavljen i datum koncerta u Novom Sadu, čiji je orginalni termin odgođen zbog Josipinih zdravstvenih poteškoća početkom godine. U prosincu fanove čeka i manji intimni koncert u Zagrebu, a objava se očekuje početkom jeseni.

Odgovori

Pin It on Pinterest