Posjeta članice Predsjedništva BPW Stuttgart pulskim poduzetnicama

ČLANICA PREDSJEDNIŠTVA BPW STUTTGART  U PULI

Povodom 93. obljetnice osnivanja Međunarodne udruge poslovnih žena pri Ligi Naroda (kasnije UN) u Genevi, članice BPW Pula organizirale su druženje Yellow cocktail party u Šišanu 25.8.2023.g.  Posebna gošća bila je članica Predsjedništva BPW Stuttgart Alexandra Bichler s kojom su održani inicijalni poslovni razgovori.

BPW Pula je partner BPW Stuttgart zajedno sa Budimpeštom i Bečom  u okviru projekta promocije digitalizacije ženskog poduzetništva zemalja Podunavlja. Predsjednica BPW Pula dr.sc. Alida Perkov istaknula je potrebu nastavka umrežavanja, lobiranja i  promocije ženskog poduzetništva .

Od brojnih projekata koji je pokrenula udruga BPW Pula ističe se devetogodišnje  predsjedanje mrežom poduzetnica Podunavlja BPW Danube net, u okviru čega su se u Puli održale tri međunarodna Foruma: 2007., 2009., i 2016.

BPW Pula pokrenula je nakon toga osnivanje mreže poduzetnica Jadransko-Jonske Regije BPW AdrionNet, pri čemu je istoimeni godišnji Međunarodni  Forum održan u Puli 2020.godine, a prethodno u Ateni i Beneventu.

Iduće godine BPW Pula ima bogat program aktivnosti, pa se između ostalih u okviru podunavskog foruma planiraju  poslovni susreti istarskih poduzetnica u Stuttgartu.

Odgovori

Pin It on Pinterest