Koncerti u Jazz House-u od 29.08. do 31.08.

U samoj završnici kolovoza u Jazz House-u nas čekaju tri koncerta. U utorak 29.8. posjetiteljima će se predstaviti pulski basist koji već godinama živi u Münchenu Boris Bošković. Pridružiti će mu se pulski dvojac Saša Zorkić na gitari i Leon Brenko na gitari te rovinjski bubnjar Marko Matošević.

U srijedu 30.8. moći ćemo slušati pulsko-rovinjski „Smooth Jazz Quartet“. Kao što sam naziv govori radi se o sastavu koji njeguje tzv. „snmooth jazz“ estetiku. Uz dva rovinjska glazbenika Marka Kalčića na basu i Gorana Salvija na bubnjevima još jednom ćemo imati priliku slušati Leona Brenka na klaviru dok će gitaru svirati veteran pulske scene Borivoj Lukić.

U četvrtak  31.8. trio mladog pulskog gitariste Gabriela Radovića još će jednom nastupiti u Jazz House-u no ovoga će puta ugostiti i pulskog trubača Branka Sterpina. Uz Radovića i Sterpina tu su i Filip Rabar na kontrabasu i Andrej Barac na bubnjevima.

Time je završen vrlo aktivan koncertni program koji se u našem klubu odvijao duž lipnja, srpnja i kolovoza. U rujnu koji nam slijedi koncerti se više neće održavati od utorka do subote kao što je to do sada bio slučaj nego će se svirati  subotama i nedjeljama.

Odgovori

Pin It on Pinterest