Uskoro novi kvartovski programi za Puljane i Puljanke!

Nakon programa koji su se proljetos i jesenas održali u centru grada i po pulskim parkovima, krajem rujna započinje manifestacija Dođi u kvart – Vieni nel quartiere. Ovaj novi program održavat će se četiri subote zaredom, od 10 do 17 sati, na Gregovici (30. rujna), u Štinjanu (7. listopada), na Punti (14. listopada) i Verudi (21. listopada). Na svakoj će se lokaciji održati sportski, glazbeni i edukacijski programi za djecu i odrasle, a prva stanica u kvartovskom itineraru je šumica na Gregovici gdje će mnogobrojne radionice za male i velike popratiti gastro ponuda i lokalni glazbeni izvođači.

Program je prilika da građani i građanke Pule konzumiraju raznovrsne sadržaje u svom susjedstvu, odnosno da se iz  drugih kvartova pridruže ovom lokalnom projektu i na taj način upoznaju svoje sugrađane i svoj grad.

Cjelokupni raspored za prvi program bit će dostupan polovicom sljedećeg tjedna a javnost se poziva da se informira i putem facebook stranice programa pod nazivom  Dođi u kvart – Vieni nel quartiere.

Odgovori

Pin It on Pinterest