Na Kamenjaku počinje s radom “Šumska soba”

„Šumska soba“ djeci nudi mnoštvo avantura na području Kamenjaka

„Šumska soba“ poziva roditelje i male istraživače i istraživačice na nezaboravne avanture u predivnim šumama u okolici Premanture, na području Kamenjaka.

„Šumska soba“ je program organiziran da djeci pruži saznanja o prirodi oko nas, razvije kod njih ljubav prema okolišu i pruži im užitak u boravku na svježem zraku. S radom počinje danas, 2. listopada, a boravak u „Šumskoj sobi“ može biti cjelodnevni, poludnevni, a postoji mogućnost „drop- in-a“. Po potrebi će se organizirati i poslijepodnevna druženja.

Program je namijenjen djeci u dobi od 3 do 6 i od 7 do 12 godina.

Tijekom boravka u prirodi djeca će imati priliku istražiti prirodne staze, naučiti o biljkama i životinjama u šumi te sudjelovati u zabavnim igrama i radionicama.

Ova izletna avantura djeci pruža priliku da se povežu s prirodom, razviju svoju kreativnost i istraže fascinantan svijet oko sebe. Šuma je prepuna iznenađenja i svakodnevno nas podsjeća na čaroliju prirode koju trebamo čuvati i štititi.

Tijekom cijelog izleta djeca će biti pod nadzorom stručnog odgojitelja, Tvrtka Grgića koji ima iskustva u vođenju ovog suvremenog načina edukacije. 

Grgić je završio Učiteljski fakultet u Zagrebu te pri Olimpijskom odboru Hrvatske, za teniskog i skijaškog trenera. 15 godina radio je u najboljim vrtićima Zagreba gdje se usavršio u svojoj struci. Pet godina radio je u vrtiću u Kini te izučio jedan od najnaprednijih edukacijskih sustava u svijetu. U zadnjih nekoliko godina proučavao je koncept šumskog vrtića koji u skandinavskim zemljama i u Njemačkoj postoji već niz godina te ga odlučio primijeniti u svojoj „Šumskoj sobi“. Iskustvo i znanje stekao je i kao otac osmero djece koja su uspješna u školi i svojim hobijima i interesima.

Dodatne informacije i prijave šalju se putem e-maila na: mali.wang@icloud.com ili telefonski: 0917330166. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom kako biste osigurali mjesto svojem djetetu.

Odgovori

Pin It on Pinterest