Raspored predstava u INK

U subotu, 14. listopada u 11 sati, u  Parku kralja Petra Krešimira IV, reprizirat će se predstava BESKRILCI U OBLACIMA, autorice i koreografkinje Andree Gotovina.

Izvođači:  Lena Devedžić, Mark Marić, Rina Renier, Noa Pavlinović, Petra Mohorović, Zora Cvijanović

„Beskrilci u oblacima“ je plesna predstava za djecu i odrasle snažnog vizualnog i zvukovnog doživljaja koja publiku uvodi u intrinzični mikrosvijet. U tom mikrosvijetu upoznajemo život, kretanje i habitus kukaca. Promatrajući taj svijet kukaca i transformacijom istog u ljudsko tijelo svjedočimo zanimljivom i izazovnom tjelesnom vokabularu. 

( Uzrast: 3+)

___________________________

U 18:00 sati, na maloj sceni INK pulski jazz glazbenici reprizirat će koncert

JAZZINO – JAZZ ZA DICU

Na programu:

Tradicionalna pjesma: Kiša pada

Arsen Dedić: Nije lako bubamarcu
Branko Mihaljević: Zeko i potočić

Žarko Roje, Petar Bergamo: Avanture maloga Juju

Sergio Endrigo: Ci vuole un fiore
Arsen Dedić: Kad bi svi
Werner Thomas, talijanska verzija: T. Rendall e Lorenzo Raggi: Il ballo del qua qua 

tradicionalna pjesma: Bratec Martin

tradicionalna pjesma:  Blistaj, blistaj

Arsen Dedić,  Dragutin Drago Britvić: Kad se male ruke slože

 Nat Adderley: Work song

Glazbu aranžirao: Carlos Andrés Fagin 

Izvođači: Srđan Kuzmanović – Kontrabas, Marco Quarantotto –  Bubnjevi, Carlos Andrés Fagin – Klavir, Sonja Domitrović – Saksofoni Branko Sterpin – Truba, Gabrijela Galant Jelenić – Vokal 

JAZZINO, JAZZ ZA DICU poslastica je za sve ljubitelje glazbe, posebno djecu i one koji još nisu zaboravili osjećaj djetinjstva. Taj poseban obiteljski koncert uvodi nas u svijet jazza, pomno odabranim i posebno aranžiranim glazbenim repertoarom. Poznati i vrhunski pulski jazz glazbenici zasvirat će dječje hitove (više ili manje znane) u njihovom novom i drukčijem obliku. Tijekom koncerta imati ćemo priliku uživati u glazbenim instrumentalima, vokalnim dionicama, interakciji s publikom te se prepustiti upoznavanju jazza kao glazbenog žanra na krajnje neformalan i zabavan način.

Odgovori

Pin It on Pinterest