Novi program  „Ode mladosti“ – PREDIKAT

„Quasi u izvedbi“ Leo Rafolt 24.10.2023. u 20 sati

Matija Ferlin, umjetnički voditelj INK (Istarsko narodno kazalište), uvodi novi program pod nazivom “PREDIKAT”. Cilj ovog programa je razviti dublje razumijevanje suvremenog teatra i izvedbenih umjetnosti.

U okviru ovog programa, održat će se niz javnih predavanja tijekom kazališne sezone. Svrha ovih predavanja nije samo educirati publiku o kompleksnim aspektima izvedbe, već i potaknuti razmišljanje o tome kako svatko, bez obzira na svoje poznavanje teatra, doživljava izvedbu. Predikat predavanja donose jedinstvenu perspektivu i bogatstvo tema, nudeći publici priliku za dublje razumijevanje umjetnosti i kazališta. “PREDIKAT” program je prava prilika za sve ljubitelje umjetnosti da istraže različite aspekte suvremenog teatra i izvedbenih umjetnosti.

Prvo predavanje u nizu, pod nazivom “Quasi u izvedbi,” bit će održano 24. listopada 2023. godine, s početkom u 20 sati. Ovo predavanje će voditi Leo Rafolt, stručnjak u izvedbenim umjetnostima. On će istražiti koncept “quasi,” koji se odnosi na izvedbu koja postoji između različitih stvarnosti. Gledatelji će imati priliku razumjeti kako izvedba može postojati u prostoru “poput,” “kao da,” ili “naizgled” kreirane stvarnosti, koju mnogi nazivaju “poljem između.”

Ovaj program “PREDIKAT” otvara vrata dubljem razumijevanju suvremenog teatra te potiče dijalog između publike i stručnjaka. Leo Rafoltovo predavanje obećava da će biti inspirirajuće iskustvo za sve koji vole kazalište i umjetnost.

Odgovori

Pin It on Pinterest