3. studenog Tematski dijalog mladih i donositelja odluka u Lokalnom programu za mlade 2024.-2027.

U petak, 3. studenog 2023. godine s početkom u 9 sati u prostorijama Poduzetničkog centra Coworking Pula na adresi Marulićeva ulica 5 održat će se tematski dijalog mladih i donositelja odluka kroz „Zajednički rad na završnom nacrtu teksta Lokalnog programa za mlade 2024.-2027.“

Kako bi se osigurala kvaliteta i održivost akcijskog plana provedbe „Lokalnog programa za mlade Pule-Pola“ tom će prilikom biti predstavljen nacrt izrađen kroz dosadašnje aktivnosti prikupljanja podataka, potreba i prijedloge. Bit će to dobra prilika da sudionici zajednički razmotre završni nacrt, poglavito dijelove koji se tiču akcijskog plana provedbe ovog strateškog dokumenta, razmatrajući ciljeve, mjere i predviđene aktivnosti.

Cilj aktivnosti je, osim povezivanja mladih s predstavnicima donositelja odluka, identificirati dijelove nacrta koje treba unaprijediti i zajednički pronaći načine pomoću kojih to uspješno učiniti i implementirati.

Organizator ove aktivnosti je Zaklada Istra – Fondazione Istra, a prijave su obavezne putem slijedeće poveznice: https://forms.gle/Ha9AVASKZAdmR63c8  najkasnije do 31. listopada 2023.

Za više informacija o ovom događaju slobodno nam se obratite putem emaila: tara@civilnodrustvo-istra.hrivana.dzombic@pula.hr ili telefona 052/212 938.

Ovim putem posebno pozivamo mlade grada Pule u dobi od 13 do 30 godina da se priključe programu.

Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 13 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Mladi u (lokalnom) programu Grada Pule-Pola”.

Projekt se provodi u razdoblju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023., uz financijsku podršku Europske unije, u iznosu od 31.300 eura. Navedeni projekt provodi se u okviru ključne aktivnosti 154 – Aktivnosti sudjelovanja mladih, u okviru programa Erasmus+. Projektni nositelj je Grad Pula-Pola dok su partneri na projektu Volonterski centar Istra, Udruga ZUM, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva i Škola za odgoj i obrazovanje Pula. Projekt će se nastavljati održavati i nakon objedinjavanja rezultata svih dijaloga i fokus grupa, ali i nakon izrade samog Lokalnog programa.

Sve dokumente možete pronaći na dnu članka koji se nalazi na linku:

https://www.pula.hr/hr/novosti/detail/26162/3-studenog-tematski-dijalog-mladih-i-donositelja-odluka-u-lokalnom-programu-za-mlade-2024-2027/

Odgovori

Pin It on Pinterest