Dobitnik Strege na pulskom Sajmu

Foto: Tanja Draškić

Ponedjeljak, 27. studenog 2023., četvrti dan na 29. Sa(n)jam knjige u Istri u 11.00sati u Kavani Mozart počinje Doručak s autorom. Gost je slavni konceptualni umjetnik Braco Dimitrijević, a voditelj Aljoša Pužar. Istodobno, u 11 sati u Crvenom salonu počinje Pop-lektira. Gost je Ivica Ivanišević, a voditelj Emir Imamović Pirke

U 12.15 u Kavani Mozart program HISTROKOZMOS donosiSagu o vinu pod naslovom Mens Sana in Malvasia Istriana. Sudjeluju: Boris Dežulović, Ivica Matošević, Gianfranco Kozlović, a voditeljica je Roberta Razzi. Program će upotpuniti vina Matošević, Kozlović i vino iznenađenja.

U 18.00 sati u Crvenom salonu u programu  Sa(n)jam knjige u knjižnici

bit će predstavljena knjiga američke književnice i publicistkinje Susan Orlean „Knjiga o knjižnici“ (Sandorf). Sudjeluju: Susan Orlean, Ivan Sršen, Emir Imamović Pirke.

U 19.00 sati u Crvenom salonu u programu Storie italiane gost je slavni talijanski književnik dobitnik nagrade Strega 2022. godine Mario Desiati, koji će predstaviti kultni roman „Razdomljeni“ (OceanMore). Sudjeluju: Mario Desiati, Nataša Medved, Sanja Roić i Andrea Matošević.

U 20.00sati u Crvenom salonu u programu Život u oblacima Danijel Žeželj predstavlja grafički romanKao pas“ (Bodoni). Sudjeluju Danijel Žeželj i Aljoša Pužar.

U 21.00 sat u Galerija Makina otvara se izložba Danijela Žeželja „Umjetnik u gladovanju“. Ova izložba Sajma dio je programa Život u o blacima.

Odgovori

Pin It on Pinterest