Za vrijeme Adventa od danas dozvoljeno besplatno parkiranje na obalnom pojasu rive

Povodom održavanja Adventa u Puli – L’Avvento a Pola, od danas, 15. prosinca sve do 7. siječnja 2024. godine Grad Pula-Pola omogućio je besplatno parkiranje na rivi.

„Naše sugrađanke i sugrađani prepoznali su brojne kvalitetne sadržaje, od programa za djecu do koncerata za odrasle, koje smo ovoga Adventa pripremili na pet lokacija. Sretan sam što je pulski Advent zanimljiv i građanima iz cijele Istre. U najljepšem mjesecu u godini želja nam je da tijekom cijelog Adventa svi koji dođu u našu Pulu pronađu mjesto za parkiranje svojih vozila. Stoga smo se, pored ostalih besplatnih parkirališta u gradu nakon 17,00 sati, odlučili omogućiti besplatno parkiranje i na rivi do 7. siječnja“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Besplatno parkiranje automobila omogućeno je na obalnom pojasu rive, od benzinske postaje do Ulice Svetog Ivana te od Strossmayerove ulice do porte Uljanika.

Pozivaju se svi sudionici u prometu da parkiraju vozila u zoni označenoj okomitom prometnom signalizacijom te da poštuju privremenu regulaciju kako bi dolazak na Advent svima protekao u primjerenom ozračju.

Odgovori

Pin It on Pinterest