Brojne predstave u INK-u tijekom sljedećeg tjedna!

Idućeg tjedna u INK na rasporedu su sljedeće predstave:

23. siječnja 2024. u 20 sati na maloj sceni

I JE I NIJE

Ksenija Zec

Umjetnička organizacija de Facto i Teatar EXIT

Trajanje : 60 min

Nakon predstave razgovor s autorima

AUTORSKI TIM

Autorica: Ksenija Zec

Dramaturgija: Saša Božić

Glazba: Damir Šimunović

Oblikovanje svjetla: Tomislav Maglečić

Scena i video: Igor Ruf

Kostimi: Ana Mikulić

Produkcija: Ida Klemenčić

PR: Ivana Sansević

Koprodukcija: de facto i Teatar Exit

IGRAJU

Jelena Miholjević

Livio Badurina

O PREDSTAVI

Osjećate se usamljeno, napušteno i tjeskobno u intimi vlastitog doma? U mislima ste na nekom ugodnijem mjestu, puno primjerenijem i skrojenom po vašoj mjeri? Jednako tako osjećaju se i lica u novoj predstavi Teatra Exit i de facta, koja pokušavaju sumornu svakodnevicu nadograditi vlastitom zaigranošću. Je li za takav obrat potrebno i otputovati iz samoće vlastitog doma?

Predstava tematizira odnos subjektivne usamljenosti dvoje ljudi kao njihovog toponimskog označitelja te kreativnosti u obliku infantilne mašte, koja im pomaže osvijestiti vlastitu nesigurnost i spoznati svoje stvarne emocionalne potrebe.

25.siječnja 2024. u 20 sati na maloj sceni

CVIT SAMOĆE  – Koncertna  predstava

 FreeDA Nere Immortelle/N.Stipičević

Trajanje 60 min

AUTORSKI TIM

Autorica Glazbe/Poezije: FreeDA Nera Immortelle

Redateljica/Dramaturginja: Mia Melcher

Ko-autor Glazbe: Vadim Erudaçi

Kostimografkinja: Eva Karakaš Bedrina/Mia Melcher

Dizajn svjetla: Mia Melcher, Anđelko Kos, Jan Luka Jerković

Dizajn zvuka: Zdravko Tomčišin

Glazbeni producent: Vadim Erudaçi, Nera Stipičević

Ko-produkcija:ZGK Komedija, Umjetnička organizacija SOBA2/Nera Stipičević i

TeatruM/Petar Cvirn

IZVOĐAČI

Freeda Nera Immortelle
Vadim Erudaçi (gitara)
Tomislav Parmać (piano)
Hrvoje Rupčić / Borna Šercar (perkusije)
Matej Milošev (čelo)

Koncertna predstava Cvit samoće glazbeno-poetična je priča o zaljubljivanju čovjeka u samog sebe. Glazba, poezija i sama izvedba, autorice FreeDA Nere Immortelle/N.Stipičević u savršeno dizajniranoj galerijsko-kiparskoj režiji Mie Melcher, odvest će Vas na Vaše intimističko putovanje na kojem, ako i dođete bez pratnje, zasigurno nećete biti sami.

Koncertna predstava Cvit samoće drugi je od tri ko-autorska projekta umjetnica Nere Stipičević/Freeda Nere Immortelle/FNI i Mie Melcher. Iako po vokaciji obje magistrice glume, kroz zajednički autorski razvoj kazališno-scenskih projekata iniciranih od strane Freeda Nere Immortelle (FreeDA/2015., Cvit samoće/2021, Dar/2023) obje glumice su već od prve suradnje prešle granice glumačkih okvira te pokazale svoju multidisciplinarnost i u umjetničkom i produkcijskom spektru koja je prepoznata i od strane publike i struke (Mkim RH, Mviep RH, Grad Makarska, Zaba, TZ Makarska).

U iskonskoj potrazi za autentičnim izričajem, kroz poeziju, glazbu i dramu FNI se posvetila autorstvu dok je Mia Melcher postala neizostavno ime koje u svim aspektima scenske podrške od režije i dramaturgije pa do svjetla i kostima, nevidljivoj ekspresiji riječi i glazbe Freeda Nere Immortelle istančanom kiparsko-galerijskom scenskom estetikom daje autentičnu i dojmljivu vidljivost te omogućuje publici da se s djelom umjetnice još više poistovjeti.

27.siječnja 2024. u 20 sati na maloj sceni

ROJ OSA – AZBESTNI KROVOVI – Promocija albuma / koncert

Trajanje : 75 min

IZVOĐAČI : Nenad  Sinkauz, Alen Sinkauz, Marco Quarantotto

Roj Osa je novi bend Nenada Sinkauza, Alena Sinkauza i Marca Quarantotta. Svoju suradnju vide kao jedinstveni prostor autorskih ideja, koncepata, ali i intuicije i slobode. Glazba koju stvaraju kreće se po rubovima njihovog dosadašnjeg zajedničkog zvučnog stvaralaštva i prijateljstva koje traje 30 godina. Koriste digitalnu i analognu elektroniku, manipuliraju uživo električne i akustične instrumente kontrolirajući pritom maksimalni dinamički raspon zvučnih događaja. U Puli će promovirati svoj prvi album “Azbestni krovovi” LP, D (Kopaton records).

Ovaj koncert predstavlja ekskluzivan uvid u njihov prvi album, “Azbestni krovovi” koji će vas odvesti na putovanje kroz glazbene eksperimente i duboke teksture zvuka. Album je dostupan na vinilu i na svim digitalnim platformama, a ovo je prilika da ga doživite uživo u svoj njegovoj složenosti.

Odgovori

Pin It on Pinterest