Gradonačelnik Filip Zoričić upriličio prijem za Claru Chiaru Cerin, dugogodišnju djelatnicu u kulturi

Danas, 7. veljače 2024. godine gradonačelnik Pule Filip Zoričić upriličio je prijem u Komunalnoj palači za dugogodišnju zaposlenicu Istarskog narodnog kazališta Claru Chiaru Cerin povodom njezinog odlaska u mirovinu.

„ Prije svega vam želim čestitati na višedesetljetnom predanom radu i entuzijazmu koji u vašoj karijeri nije jenjavao i zahvaliti kao našoj sugrađanki na svemu što ste napravili za naš grad. Želim vam da i dalje ostanete tako aktivni, nasmijani, vedri i da vas zdravlje posluži“, izjavio je gradonačelnik Zoričić.

Clara Chiara Cerin osvrnula se na svoje dugogodišnje zaposlenje u INK-u koje za nju nije bilo samo posao, već i poziv, i nadodala da je, unatoč umirovljenju, i dalje veoma aktivna kao dirigentica mandolinističkog orkestra KUD-a Lino Mariani Pula i voditeljica mješovitog zbora KUD-a Kuje iz Ližnjana.

Podsjetimo, Clara Chiara Cerin po zvanju je magistra glazbe koja je deset godina, od 1981. do 1991., predavala gitaru u glazbenoj školi u Rovinju. U jesen 1995. godine došla je u INK gdje je bila zadužena za odjel glazbene djelatnosti. U INK-u je radila punih 28 godina kao voditeljica marketinga i glasnogovornica. Tijekom radnog vijeka u INK-u surađivala je s 4 ravnatelja;  Davorkom Lovrečić, Robertom Raponjom, Sašom Broz i Gordanom Jeromelom Kaić.

Odgovori

Pin It on Pinterest