Započelo uređenje malonogometnog igrališta u Svetvinčentu 

Nakon što je krajem rujna 2023. godine Načelnik općine Svetvinčenat, Dean Perković potpisao Ugovor o provedbi projekta „Uređenje sportskog igrališta za mali nogomet u Svetvinčentu“ s Ministricom turizma i sporta Nikolinom Brnjac i nakon provedbe postupka javne nabave za izvođenje radova, s početkom veljače potpisan je Ugovor o izvođenju istih. 

Ugovor vrijedan 79.968,75 € potpisan je s tvrtkom Maxmar grupa d.o.o., a realizacija istog predviđena je do sredine svibnja ove godine. 

Uređenjem malonogometnog igrališta i postavljanjem umjetne trave koja zadovoljava FIFA standarde postići će se još kvalitetniji uvjeti za treniranje naših najmlađih sportaša, članova nogometnog kluba ali i svih rekreativaca tijekom cijele godine. 

Nakon uređenja Fit parka prošle godine, ovog ponedjeljka, nakon potpisivanja Ugovora s izvođačem radova krenuli smo s radovima uređenja malonogometnog igrališta u Svetvinčentu.  Veseli me što će naši najmlađi sportaši već ove godine moći trenirati na terenu s visokokvalitetnim uvjetima. Zahvaljujući financijskim sredstvima Ministarstva turizma i sporta malonogometno igralište bi svoje novo ruho trebalo dobiti sredinom svibnja – izjavio je načelnik općine Svetvinčenat, Dean Perković. 

Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Ministarstva turizma i sporta u 2023. godini u iznosu od 26.545,00 €.

Odgovori

Pin It on Pinterest