Održan radni sastanak sa Sportskom zajednicom Istarske županije

Istarski župan Boris Miletić i pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac održali su radni sastanak s predsjednikom Sportske zajednice Istarske županije Mladenom Pavičevićem i novim tajnikom, proslavljenim sportašem Damirom Burićem, koji je na tu dužnost stupio početkom mjeseca.

Na samome početku župan Miletić je izrazio zadovoljstvo što se Burić pridružio timu Sportske zajednice, a čijem će radu doprinijeti svojom bogatom sportskom karijerom i velikim iskustvom.

„Istarska županija će 2025. godine nositi prestižnu titulu Europske regije sporta čemu se neizmjerno veselimo, a upravo je ova 2024. pripremna godina. Brojne su koristi ove titule, a  na nama je da ih najbolje iskoristimo, u prvome redu kako bismo dodatno promicali sport među djecom i mladima“, istaknuo je župan.

Pavičević je, također, izrazio zadovoljstvo šte je olimpijac Burić postao tajnikom Sportske zajednice, te je i ovom prilikom uputio zahvalu Istarskoj županiji što je u ovogodišnjem proračunu povećala sredstva za njihov rad, a posebice ona za Fond za sport.

Tijekom susreta je bilo govora i ostalim aktivnostima i planovima Sportske zajednice Istarske županije za ovu godinu.

Odgovori

Pin It on Pinterest