Nastavlja se druga faza radova na dijelu Mutilske ulice

Kao što je i najavljivano, nastavlja se druga faza radova na dijelu Mutilske ulice. Gradilište se širi prema raskrižju s Vrtlarskom ulicom odnosno do prilazne ceste u trgovački centar „Plodine“.

Podsjećamo, Vodovod Pula započeo je s radovima na izvanrednom održavanju mješovitog sustava odvodnje i vodovodne mreže, dok će se Grad Pula – Pola uključiti naknadno s radovima izvanrednog održavanja kolničke konstrukcije i nogostupa u Mutilskoj ulici.

Dužina zahvata iznosi otprilike 330 metara; od raskrižja s Liburnijskom pa sve do raskrižja za ulazak u trgovački centar „Plodine“.

Radove izvanrednog održavanja mješovitog sustava odvodnje i vodovodne mreže, po provedenom postupku javne nabave, izvodi Istra projekt iz Pule, dok radove izvanrednog održavanja kolničke konstrukcije i nogostupa izvodi Cesta Pula.

Predviđeno okončanje radova po svim fazama očekuje se do kraja svibnja.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa kojom je predviđeno zatvaranje Mutilske ulice za sav promet u fazama.

Nakon okončanja radova u prvoj fazi, uvodi se druga faza kojom se privremenom regulacijom zabranjuje promet za sva vozila na dijelu Mutilske ulice između Liburnijske do raskrižja za ulazak u trgovački centar „Plodine“.

Obilazak dijela Mutilske ulice koji se zatvara za promet preusmjerava se preko Liburnijske, Kolhiđanske, Županske i Rašporske ulice u smjeru prometovanja iz centra prema obilaznici (Trg Republike – Cesta Prekomorskih brigada), odnosno preko Ulice Marsovog polja u smjeru prometovanja od obilaznice prema centru (Cesta Prekomorskih brigada – Trg Republike).

Liburnijskom ulicom se privremenom regulacijom i dalje prometuje u jednom smjeru od raskrižja s Ulicom Bruna Kosa prema Kolhiđanskoj ulici.

Glavni obilazni pravac za vozila javnog gradskog prijevoza nastavlja se preko Ulice Marsovog polja.

Pripremni radovi postavljanja znakova privremene regulacije prometa predviđaju se u narednim danima, dok sama privremena regulacija i izvođenje radova u nastavku Mutilske ulice započinju 19. veljače 2024. godine.

Pozivaju se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest