Humanitarna akcija Dan narcisa 2024

I ovog ožujka Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula pripremio je bogat program povodom Dana narcisa 2024 s ciljem podizanja svijesti o važnosti prevencije i ranom otkrivanju raka dojke te vođenju brige o vlastitom zdravlju.

Program započinje u subotu 09. ožujka 2024. godine humanitarnom akcijom “Za Geu”, koju je samoinicijativno pokrenuo Matteo Kociančić majstor tetovaže i vlasnik tattoo studija HOOD INK.

Svi oni koji žele ukrasiti svoje tijelo novom tetovažom ili piercingom to mogu učiniti u subotu od 10-20 sati na adresi Kašićeva 6 u Puli. Za tetoviranje su zaduženi Matteo Kocijančić, Lukas Ferenčić i Brane Doričić dok za pirsanje biti će zadužena Donna Luisa Delbianco. Organizatori napominju da će biti moguće tetovirati jednostavnije tetovaže te pirsanje uši i nosa, kako bi se obuhvatio što veći broj zainteresiranih. Sav prihod namijenjen je radu Kluba žena Gea Pula koji provodi brojne programe podrške oboljelima od karcinoma dojke ali i drugih malignih oboljenja.

Program Dana narcisa nastavlja se 14. ožujka 2024. godine interaktivnim kvizom pod nazivom “Ti biraš” koji će se održati u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Puli s početkom u 17 sati. Kviz će se održati pod vodstvom psihoterapeutice Štefanije Prosenjak Žumbar.

Središnja aktivnost održat će se na pulskoj tržnici u subotu 23. ožujka od 09-13 sati kada će se građanima tradicionalno dijeliti narcise uz glazbeni program Klape Teranke i DJ Filja. Dan ranije, u petak 22. ožujka građani će u prostoru Kluba u Nobileovoj ulici 1, tijekom cijelog dana moći donirati narcise. Kako je za dobro zdravlje uvelike zaslužno dobro raspoloženje i glazba, ovogodišnje Dane narcisa Gea Pula zaključit će koncertom Nena Belana i Fiumensa pod simboličkim naslovom ”Rijeka snova, vrelo nade” u petak s početkom u 21 sat u Shipyard Pubu.

Uz proizvoljnu donaciju, karte za koncert mogu se nabaviti u prostorijama Kluba Gea Pula u Nobileovoj 1 svakim radnim danom od 09 -13 sati, srijedom i od 17-19 sati. Karte se mogu rezervirati i na e-mail: info@geapula.hr te podignuti na dan koncerta u Shipyard Pubu. Koncert je organiziran uz veliku pomoć produkcijske kuće BABA production d.o.o. pod vodstvom menadžera Dina Bahtijarevića.

“Ne ću ben, hodi zajno”

Rak je izlječiv ako se na vrijeme otkrije.

Svake godine napravi ultrazvuk dojki.

Ako si starija od 36 godina svake dvije godine napravi mamografiju.

Brini se o svom zdravlju, jedi zdravo, budi fizički aktivna, izbjegavaj alkohol i duhanske proizvode.

Gea Pula pruža podršku: psihoterapeuta, onkologa, farmaceuta, fitoterapeuta, savjetima o prehrani i prirodnim načinima održavanja zdravlja, limfne drenaže i medicinskih vježbi, joge, FIT grupe, vježbama disanja, kreativnim radionicama.

Odgovori

Pin It on Pinterest