Prijem u povodu Međunarodnog dana žena

U povodu Međunarodnog dana žena gradonačelnik Pule Filip Zoričić danas, 8. ožujka, u Poduzetničkom centru Coworking upriličio je prijem za predstavnice gospodarstva, turizma, zdravstva, kulture, ustanova socijalne skrbi, javnih ustanova i trgovačkih društava, nacionalnih manjina, ravnateljice pulskih osnovnih i srednjih škola, predstavnice pulskog Sveučilišta Jurja Dobrile, vijećnice u Gradskom vijeću Pule i pročelnice gradskih upravnih odjela.

Gradonačelnik Zoričić tom je prigodom pozdravio sve okupljene žene, zaželio im sretan Dan žena te zahvalio što su došle na već tradicionalan susret.

„Koliko je važna žena ne moramo previše isticati jer sama Zemlja (gea) je stvorila ovu civilizaciju. Svi iz svog iskustva možemo reći koliko je važna uloga žene. Hvala vam na svemu što radite, što širite pozitivnu energiju i što činite našu Pulu gradom kako joj dolikuje. Ovog društva ne bi bilo bez svih koji daju veliki dio sebe, a svi znate koliko je teško davati sebe, a da vas drugi ne osuđuju. Vjerujem da ćemo kao cjelokupno društvo sazrjeti s godinama koje dolaze i shvatiti koliko je uloga žena zaista važna“, poručio je gradonačelnik Zoričić zaželjevši svima puno životnih osmjeha.

Program prijema uveličao je svojim autorskim pjesmama akademski glazbenik, skladatelj i kantautor Bruno Krajcar.

Odgovori

Pin It on Pinterest