Prijave za javna priznanja Grada Pule zaprimaju se još do petka

Prijedlozi kandidata za javna priznanja Grada Pule zaprimaju se još do petka, 15. ožujka 2024. godine. Prijave mogu podnijeti svi građani s prebivalištem u Gradu Puli, pravne osobe sa sjedištem u Gradu Puli i gradonačelnik. Dodjela najviših gradskih priznanja tradicionalno će se održati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Pule povodom Dana Grada Pule.

Podsjetimo, Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Pule je 1. veljače 2024. godine objavio poziv za dostavu prijedloge kandidata kojima bi se kao zaslužnim osobama uručila javna priznanja Gradskog vijeća Grada Pula – Pola u 2024. godini.

Javna priznanja Grada Pula-Pola su:

Nagrada Grada Pule dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su svojim višegodišnjim radom i posebnim uspjesima u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, tjelesne i tehničke kulture, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, zaštite čovjekova okoliša ili u pružanju humanitarne i druge pomoći, dali značajan doprinos razvitku i ugledu Grada Pule.

Grb Grada Pule dodjeljuje se pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe ostvarene u prethodnoj 2023. godini. 

Povelja Grada Pule dodjeljuje se pravnim osobama, trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.

Povelja “Počasni građanin Grada Pule” dodjeljuje se kao posebna počast pojedincima koji nisu stanovnici Grada Pule, a svojim su osobnim doprinosom zadužili Grad Pulu i njegove građane, značajno pomažući napredak i razvoj Grada Pule te suradnju s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu.

Prijedlog kandidata mora biti potpisan od predlagatelja, obrazložen i po mogućnosti popraćen dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja.

Prijedlozi kandidata podnose se do petka, 15. ožujka 2024. godine na adresu:

GRAD PULA-POLA

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja

52100 PULA, Forum 1

Prijedloge kandidata moguće je dostaviti i na e-mail: pisarnica@pula.hr

Poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Pule nalazi se na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/novosti/natjecaji-i-nadmetanja/detail/26703/poziv-za-dostavljanje-prijedloga-kandidata-za-dodjelu-nagrada-priznanja-i-pocasti-grada-pula-pola-u-2024-godini/

Odgovori

Pin It on Pinterest