BRANKO BUBIĆ FOOTBALL DAYS 2024. ove godine u Balama!

Dani nogometa u sjećanje na Branka Bubića – Bubu donose konferencije, rekreacijsku kliniku, masterclass te međunarodni turnir za mlađe uzraste

Ove godine održat će se 2. po redu Dani nogometa Branko Bubić!

Nogometni duh ispunit će Bale 5. i 6. travnja na Danima nogometa, koji se održavaju u spomen na cijenjenog Branka Bubića Bubu, a obećavaju dinamičan spoj konferencija, klinika, masterclass treninga i uzbudljivog međunarodnog turnira za mlađe uzraste.

U organizaciji NK Istra 1961, Deportivo Alavesa i LA LIGE, Dani nogometa Branka Bubića imaju za cilj poticanje sinergije, razmjene znanja i pozitivnog utjecaja na igrače i nogometne stručnjake.

PRVI DAN (5. travanj):

Aktivnosti započinju konferencijom za novinare i prezentacijom u konferencijskom centru Mon Perin, koja vodi do konferencije Branko Bubić. Počevši s raspravama o nogometnoj infrastrukturi u Hrvatskoj, konferencija će se baviti bitnim temama poput televizijskih prava u hrvatskom nogometu i sjecišta turizma i sporta. Na konferenciji će sudjelovati istaknuti govornici iz svijeta turizma, sporta, marketinga i poslovanja, a svi zainteresirani mogu prisustvovati uz prijavu. (ulaz je besplatan, prijava na info@nkistra.com)

Usporedno konferenciji, u nogometnom kampu Bale održat će se rekreacijska klinika (U11/U12) te masterclass performance trening (U15/U14).

DRUGI DAN (6. travanj):

U subotu, 6. travnja, u planu je međunarodni turnir Branko Bubić u nogometnom kampu Bale. Osam ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Italije borit će se za pobjedu na uzbudljivom turniru, a odigrat će ukupno 12 utakmica. Natjecat će se U11 ekipe NK Istra 1961, NK Rijeka, NK Lokomotiva, HNK Gorica, GNK Dinamo, NK Koper, NK Domazale i US Triestina Calcio. Turnir počinje u 10:00 sati, a finale je predviđeno u 18:00. 

Nogometni dani nazvani su u čast i sjećanje na Branka Bubića, našeg Bubu, legendu istarskog nogometa koji je više od 50 godina radio u službi sporta, najprije kao nogometaš, a zatim i kao član sportske i administrativne strukture NK Istra 1961. Nažalost, preminuo je prije dvije godine, ostavivši u Istri, a posebno u NK Istri 1961, veliku prazninu. 

Podaci za kontakt:

Za upite i prijave javite se na e-mail info@nkistra.com.

Odgovori

Pin It on Pinterest