Konstituirana i preostala Vijeća mjesnih odbora Grada Pule u novom sazivu

Mjesni odbori Veruda i Sv. Polikarp Sisplac dobili predsjednike

Na ponovljenim konstituirajućim sjednicama vijeća dvaju mjesnih odbora Veruda i Sv. Polikarp-Sisplac, održanima u srijedu, 3. travnja 2024. godine izabrani su predsjednici čime je konstituirano svih 16 vijeća mjesnih odbora u Puli. Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Veruda izabrana je Gordana Stevanović Brajić, a Sv. Polikarp-Sisplac i naredne četiri godine vodit će David Demanuele.

„Čestitam na izboru i želim vam uspješan rad. Neka vas u vijeću mjesnog odbora vodi zajednička želja za boljitkom zajednice bez obzira kojoj političkoj opciji ili nezavisnoj listi pripadate“, rekao je zamjenik gradonačelnika Bruno Cergnul u svom obraćanju vijećnicima i novoizabranim predsjednicima.

Podsjetimo, nakon što su 18. veljače 2024. godine održani izbori za Vijeća mjesnih odbora u Gradu Puli, te 21. veljače 2024. godine objavljeni konačni rezultati izbora, 18. i 19. ožujka u Komunalnoj palači održane su konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora Grada Pule.

Na konstituirajućim sjednicama izabrani su predsjednice i predsjednici 14 vijeća čime su ostvareni preduvjeti za njihov nesmetan daljnji rad u novom sazivu. Budući da se vijeća mjesnih odbora Veruda i Sv. Polikarp-Sisplac nisu uspjela konstituirati, sjednice su ponovljene u zakonskom roku od 30 dana.

Predsjednice i predsjednici svih 16 mjesnih odbora u novom mandatu 2024. – 2028.: 

Stari Grad – Teodora Grubešić

Štinjan – Nikola Zgonjanin

Šijana – Alen Drandić

Arena – Branimir Červar

Stoja – Žaklina Bekavac Širić

Valdebek – Danijel Moretti

Busoler – Davor Miljavac

Monvidal – Livio Antolović

Veli Vrh – Ivan Mejak

Kaštanjer – Valter Bilić

Monte Zaro – Branka Daić-Bursać

Gregovica – Nina Anđelković

Nova Veruda – Davor Brenko

Vidikovac- Boris Ivančić

Veruda – Gordana Stevanović Brajić

Sv. Polikarp-Sisplac – David Demanuele

Detaljnije informacije o sastavu novih vijeća 16 mjesnih odbora dostupne su na službenim stranicama Grada Pule, u dijelu koji se odnosi na izbore ili na poveznici: https://www.pula.hr/hr/o-puli-pola/izbori/izbori-za-clanove-vijeca-mjesnih-odbora-2024/

Odgovori

Pin It on Pinterest