Zubić vila – Za Valenta od srca

Teatar Naranča uključio se humanitarnoj akciji „Za Valenta od srca“  te poziva sve male i velike ljubitelje kazališta da dođu u nedjelju 14.4. u 18:00 sati na predstavu „Zubić vila“.

Valent Hrvatin mladi je umjetnik i humanitarac koji je krajem siječnja ove godine pretrpio infarkt prednje spinalne arterije i posljedično ostao gotovo potpuno oduzet od vrata prema dolje.

Prikupljenim sredstvima plaćat će se troškovi rehabilitacije i smještaja prema ispostavljenim računima od strane poliklinike Glavić koja će kroz 12 tjedana pružati Valentu uslugu rehabilitacije i smještaja uz pratitelja. Na smještaj smo se odlučili iz razloga što je Valent ostao nepokretan od vrata prema dolje te bilo kakav smještaj u nekom drugom prostoru zahtijeva iznimne organizacijske i sve druge izazove budući da je sanitetski prijevoz neugodan za pacijenta i skuplji od smještaja. Također će se pokriti ostali dodatni troškovi liječenja i transporta.

Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljat će se na transakcijskom računu, IBAN broj: HR5923400091511274493 otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d.

OPIS PREDSTAVE:

A što kad nam ispadne mliječni zub?

Nakon što je Emili po prvi put u životu ispao zubić, neobična gošća posjetit će je dok bude spavala. Riječ je naravno o svima nam znanoj Zubić vili. O Zubić vili pričaju se priče, no nitko ju nije vidio. Jeli ona onakva kakvu ste ju zamišljali? Kako je prošao njen posjet Emili? Pogledajte u predstavi Teatra Naranče “Zubić vila”.

Režija: Irin Šime Rabar

Tekst: Aleksandra Dimitrijević

Kostimografija i scenografija: Valentina Ferlin-Živić

Scenski pokret: Katja Rabar

Dizajn plakata: Alessia Vodopia

Igraju: Irin Šime Rabar i Vlatka Rubil

TERMIN: 14.4. (nedjelja) u 18:00 sati

Trajanje: 30 minute

Uzrast: +2

Cijena ulaznice: 4 € (minimalni iznos)

Ulaznice se mogu rezervirati putem e- mail adrese: teatar.naranca@gmail.com i kupuju se na dan predstave od 17:00 sati na blagajni

Adresa: Radićeva 22 – Pula (DKC – bivši Pionirski dom)

Odgovori

Pin It on Pinterest