Festival Media Mediterranea 26 – Udruga Metamedij poziva volontere!

Poziv Udruge Metamedij prenosimo u cijelosti:

“Udruga Metamedij organizira 26. izdanje Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg će se od 27. svibnja do 1. lipnja 2024. godine u Puli održavati različiti programi: Radionica i izložba spekulativne dizajnerske prakse, skupna izložba, audiovizualni performans, autobusne ture i restivalski after party uz DJ-eve i elektronsku muziku.

Tema ovogodišnjeg festivala je „Umreženo more“, a po običaju održat će se u centru grada: Malo rimsko kazalište (ekran na zgradi AMI-a), Galeriji Novo, Galeriji Društva arhitekata Istre (DAI-SAI), Muzejsko galerijskom prostoru Sveta Srca i Klub Kotač DC-a Rojc.

Kako bismo ga uspješno sproveli potrebna nam je i vaša pomoć! Tražimo šest (6) volontera koji će od 24. svibnja do 2. lipnja pomoći u promidžbi, dočeku gostiju, asistiranju tehničarima u postavljanju i skidanju izložbi, brizi oko cateringa… Prijava se vrši OVDJE ili putem linka na internetskoj stranici www.metamedia.hr.

Volontiranje na festivalu je savršen način za doživjeti festivalski duh i upoznati se s organizacijom manifestacija, upoznati mlade afirmirane i neafirmirane umjetnike/ce iz zemlje i inozemstva, te postati dio festivalskog tima koji će građanima i ovoga puta ponuditi inovativan i bogat program.”

Odgovori

Pin It on Pinterest