Rendez-vous AU CINÉMA u Kinu Valli

U Kinu Valli se od 13. – 19. 10. nastavlja suradnja s francuskim programom pod nazivom Rendez – vous au cinema koji i ove godine dovodi festival Francuske u Hrvatsku. Tako će se tijekom listopada na velikom platnu Kina Valli prikazati izbor od sedam filmova vrhunske kinematografije a na programu su svi žanrovi, od novih filmova do klasika i animiranog filma za najmlađe.

  1. rujna Rendez-vous au cinéma otvara romantična drama Ludi Pierrot (Pierrot le fou). Osim njega Kino Valli u sedam dana francuskog filma nudi i komediju Kao avion (Comme un avion), obiteljsku dramu Fatima (Fatima), komediju Praznik (Jour de fête) te dvije drame Sjećanja (Les souvenirs) i Hipokrat (Hippocrate).

U bogatom programu naći će se i poslastica za najmlađe, Gus – Mala ptica, veliko putovanje (Petit oiseau, grand voyage), animirana komedija o herojskom putovanju nevjerojatne žute ptičice koja prelazi put od malenog siročeta bez obitelji, koje nikada nije napustilo gnijezdo, do vođe jata na putu za jug.

Više informacija o programu možete pronaći na www.kinovalli.net ili www.rendez-vous.hr, a treba napomenuti da je cijena ulaznica popularnih 10kn po filmu.

Odgovori

Pin It on Pinterest