Potpisan sporazum o suradnji Politehnike Pula i Gradske knjižnice i čitaonice Pula

Gradska knjižnica i čitaonica Pula i Politehnika Pula – Visoka tehničko-poslovna škola  potpisale su 19. listopada 2016. godine Sporazum o međusobnoj suradnji dvaju ustanova.
Sporazum su u povodu obilježavanja manifestacije „Mjesec hrvatske knjige  2016.“ u prostorima Politehnike Pula potpisali ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula Nela Načinović, dipl. knjiž., i dekan Politehnike Pula – Visoke tehničko-poslovne škole mr.sc. Davor Mišković.
Ciljevi zajedničke suradnje Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Politehnike Pula su promocija novih knjiga predmetne tematike, organiziranje izložbi, javnih predavanja stručnih predavača i zajedničkih programa iz područja industrije, proizvodnje, gospodarskog razvoja Istre te tehničkog znanja, menadžmenta, informatike i kulture.
Ovaj Sporazum potpisan je s namjerom poticanja građana Pule i Istre na promišljanje o određenim temama i poticanje čitanja, kao i usvajanje novih znanja iz raznih tematskih područja.
Potpisnici su izrazili zadovoljstvo činjenicom što je na ovaj način dogovorena buduća zajednička, međusektorska suradnja.

Odgovori

Pin It on Pinterest