Bogati studeni u INK-u

Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište Pula ovog će studengo gledateljima prirediti još jedna bogat program pun gostovanja, premijera i repriza popularnih predstava. Tako će već sutra u 20 sati gostovati Putokazi iz Rijeke s mjuziklom mjena Raskružje stvoren prema originalnom konceptu libretistice Irene Križ, te satkan od pjesama Putokaza s autorskih albuma („Nova Zemlja“, „Mjesec“, „Androida“ i „Porculan“), u novom glazbenom ruhu orkestratora Filipa Franka.

Program u studenom se nastavlja koncertom Mješovite vokalne skupine Nešpula dan kasnije, dok će se u ponedjeljak 7. i 8. 11. održati repriza predsatave Putevi glagoljaša autorice i redateljice Samante Milotić Bančić.

Veliko gostovanje HNK Varaždin u Pulu će donijeti legendarnu Baladu o Petrici Kerempuh koja je na rasporedu 15.11., dok će predstava Milana Rakovca BlaK doživjeti svoju reprizu 18.11. HNK Varaždin gostovat će još jednom, ovog puta zajedno s Kereksh Teatrom 25.11. u sklopu predstave Oćeš, nećeš doktor. Studeni će se završiti promocijom romana Stanzia Grande autora Damira Zlatara Freya 30.11.

Odgovori

Pin It on Pinterest